BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti’nin oy oranını açıkladı----

AK Parti’nin oy oranını açıkladı

AK Parti’nin oy oranını açıkladı
29 Mayıs 2014 - 16:31 www.finansgundem.com

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu AK Parti’nin oyu yüzde 53-54 civarında olduğunu açıkladı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın’ın Buharkent ilçesinde tekrarlanacak seçimler öncesi gittiği Buharkent’ten dönüşte Denizli’ye geldi.

Denizli Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Eroğlu’nu Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daire müdürleri ve AK Partililer karşıladı. Karşılamanın ardından Denizli Valisi Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret eden Eroğlu daha sonra basın mensuplarının gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“AK PARTİ’NİN YÜZDE 53 CİVARINDA”

Gazetecilerin MHP’nin çatı aday belirleme çalışmasına devam ettiği ile ilgili sorusuna da cevap veren Bakan Eroğlu, “Şimdi tabii ki bir defa buna MHP karar verecek değil. AK Parti kendi adayını kendi belirler. AK Parti’nin belirleyeceği adayın arkasındayız. Şu anda henüz adayımız ilan edilmedi. Bekleyin az bir süre kaldı. Biraz daha sabredin. Mahalli idareler seçimlerinde belli bir oran yakalandı. Genel seçimle mahalli idareler seçimleri arasında 6-7 puan olabilir. Baktığımız zaman AK Parti’nin oyu yüzde 53-54 civarında. Cumhurbaşkanı adayımızın büyük teveccühle kabul göreceğine inanıyorum” diye konuştu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)