BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'nin oy oranını açıkladı----

AK Parti'nin oy oranını açıkladı

AK Parti'nin oy oranını açıkladı
04 Mart 2014 - 07:25 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Van'da AK Parti'nin son oy oranını açıkladı

Salih Kapusuz, beraberindekilerle birlikte AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı seçim bürosunda halkla bir araya geldi. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Handan Fidan, AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras ve AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar'ın yaptığı konuşmaların ardından Kapusuz kürsüye çıktı.

Van'a gecikmiş de olsa ziyaret mecburiyetleri olduğunu dile getiren Kapusuz, şöyle konuştu:

"Başbakanımızın selamlarını takdim etmek istiyorum. Önceki gece Kırklareli'nde miting yaptık. Trakya'nın en görkemli mitinglerinden bir tanesi. Başbakanımız coşkuyu görünce Denizli'ye iki saat geç gittik. Meydan boşalmak yerine daha da dolmuştu. Dönüşte Van'a gideceğimizi söyledim. Selamlarını iletmemi ve 'aman ha Van'ı, Edremit'i istiyoruz' dediler. Bölgeyi, Van'ı ve sıkıntılarımızı biliyoruz. İnsan hayatı öyle veya böyle sonu olan bir gerçektir. Biz bu seçimleri çok önemsiyoruz. Hele Van'ın seçimlerini daha çok önemsiyoruz. Dünyada İstanbul tek. Ege'de İzmir güzel, ama doğuda da gerçekten Van bir inci. Artık iletişimin bu kadar hızlı olduğu, ulaşımın bu kadar rahat olduğu dönemde eminim ki Van, İstanbul kadar önem arz edecek ve cazip olacak. Yeter ki başımızdaki bu terörden, huzursuzluktan kurtulalım. Irkçılığın her türlüsü ayağımızın altındadır. Asla ve asla biz ırkçılığı kabul etmedik, reddettik. Buna karşı olduğumuzu partimizin kuruluşunda ilan ettik. Asıl olan şey gönül kazanmaktır. Gönül kazanmayı becerebiliyorsak oylarını da rahatlıkla alabiliriz."

"ANKETLERDE 47 - 49 ARASINDAYIZ"

Bütün anketlerde bant olarak yüzde 47 -49 arasında olduklarını belirten Salih Kapusuz, "Bu sonucu sandıkta millet ortaya koyacak. Milletin kendi iradesine sahip çıkması; bu yanlış harekete bir nokta koymak ve geleceğine sahip çıktığını ortaya koymak içindir. Her on yılda darbe oldu. Böyle bir ülke kalkınır ve sorunlarını çözebilir mi? Bu millet yapılan her şeyin kadrini bilen bir millettir" dedi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih04 Mart 2014 22:46

    millet bunları yemiyor artık yüzde 30 sunuz .boşuna heveslenmeyin.

  • yorum04 Mart 2014 14:12

    Atatürk'ün bu ülkeye yaptığı sayısız hizmetlerden biride işte bu tekke ve zaviyelerin kaldırılmasıdır. Atatürk eğer kaldırmasaydı bu ülkenin her ili, ilçesi, köyü ve her caddesinde İslam adıyla onlarca farklı din olurdu. Evet Mustafa Kemal takkeleri kaldırrarak İslam'ın duru kalmasına vesile olmuştur. Keza Kur'an mealini kendi parasıyla bastırıp dağıtması yine İslam'ın iğdiş etmeye çalışanlara karşı atılmış çok önemli bir adımdı.

  • 199604 Mart 2014 10:53

    Kendisinin 1996 yılında refah partisindeyken , o dönemin Çiller yönetimi için söylediğini acaba bugün kendi partisi içinde dile getirebilir mi ? TBMM tutanak dergisi 58.Birleşim, dönem 20, cilt 6 da bu konuşma yer almaktadır. En iyisi bugün sözcü gazetesinden okuyun. nE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ.