BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Partili vekilden Erdoğan'a şok twit----

AK Partili vekilden Erdoğan'a şok twit

AK Partili vekilden Erdoğan'a şok twit
10 Haziran 2013 - 12:59 www.finansgundem.com

AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay'ın twitleri olay yaratacak

Ertuğrul Günay'ın Gezi olayları müddetince sergilediği tutum en çok AK Partilileri şaşırtıyor. Eski Kültür Bakanı olan Günay, daha önce de lideri Erdoğan'ın tersi tutumlar almıştı ancak hiç bu kadar 'direniş' havasında olmamıştı.
Günay'ın Gezi olaylarındaki tutumunu izleyen AK Partililer ise vekillerine olan tepkilerini giderek artırıyorlar. Ertuğrul Günay da bu tepkilerin artan dozunu farketmiş olacak ki bugün niye partisine karşı direniş sergilediğini twitter üzerinden izah etti.
DOST 'ACI' SÖYLER
Ertuğrul Günay, Gezi olaylarında partisine ve Erdoğan'a karşı açtığı muhalefet bayrağını şu cümleyle izah ediyor;
- "Zor günlerde gerçek dostluğu sınanmış insanlar doğruyu söylerler; dalkavuklar, fırsatçılar, fesatçılar da güçlü olanın duymak istediğini".
İŞTE GÜNAY'IN "İYİ NİYETLİ ARKADAŞLARA"
DİYEREK ATTIĞI TWİTLER

*1/ Biz AkParti'ye darbe tehditlerine karşı durarak zor günlerde katıldık; her koşulda halkı ve Hakk'ı savunduk.
*2/ 12 eylül'de olduğu gibi 28 Şubat'ta, 27 Nisan'da dik durduğumuzu,başörtüsü,eğitim engellemesi vb yasaklara karşı çıktığımızı herkes bilir.
*3/ Şimdi söylediğimiz de, bir hakkın korunması, şehrin ortasında bir yeşil alanın yapılaşmaması, rant lobisinin yalanlarına inanılmamasıdır.
*4/ Beyoğlu'nda son yeşil alanın korunmasının hangi ideolojik artniyeti olabilir? Tam tersine yapılaşma ısrarı rantcı zihniyetin dayatmasıdır
*5/ Sn Başbakan'ın şikayet ettiği milleti yoksullaştıran faiz lobisi gibi, rant lobisi de Istanbul'un tarihine ve Ak Parti'ye zarar vermektedir
*6/ AkPartinin ve halkın Sn Başbakan'ın geçmiş hizmetlerine sahip çıktığı görülmüştür. Şimdi oyunları bozma, gerginliği giderme zamanıdır.
*7/ Milletin gücünü arkasına almış bir liderin "ağaca da kıymam, gençlere de; Krikor Ustanın kışlası varsın olmasın" demesi ne kadar güzeldir!
*8/ Zor günlerde gerçek dostluğu sınanmış insanlar doğruyu söylerler; dalkavuklar, fırsatçılar, fesatçılar da güçlü olanın duymak istediğini..
*9/ Şimdi, Edebali'nin öğüdünü dinleyelim: "Öfke bize, sakinlik sana / Suçlamak bize, gönül almak sana" ve "insanı yaşat ki,devlet yaşasın!"

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)