BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Partili vekil sandalye fırlattı ve...----

AK Partili vekil sandalye fırlattı ve...

AK Partili vekil sandalye fırlattı ve...
10 Haziran 2013 - 16:40 www.finansgundem.com

AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay’ın düzenlediği toplantıda gergin anlar yaşandı

Kültür ve Turizm eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay’ın düzenlediği toplantıda, bir partilinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üslubunu eleştirerek, "Kasımpaşalı tavırları ülkeyi bölüyor" sözleri üzerine AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık’ın, oturduğu sandalyeyi yere çarparak, toplantıyı terk ettiği ortaya çıktı.
Gezi Parkı eylemleri sürecinde attığı tweet’lerle sürece yönelik eleştirilerde bulunan Kültür ve Turizm eski Bakanı, AK Parti İzmir milletvekili Ertuğrul Günay, geçen cumartesi günü İzmir’de AK Parti İzmir milletvekilleri Erdal Kalkan, Ali Aşlık ve bazı meclis üyelerinin katılımıyla Sultan Çiftliği Restoran’da yemek yedi. Günay, ses kaydını aldırdığı toplantıda yerel ve genel seçimde yapılan hataları anlatarak eş, dost ve akrabaların aday gösterilmesini yanlış olduğunu söyledi. Aşlık da bu konuda kendisine destek vererek, "5 yıl bu anlayışla il başkanlığı yaptım. Akrabaların aday gösterilmesinin doğru olmadığını söyledim. Hala aynı görüşteyim" dedi.
Taksim Gezi Parkı eylemlerinin de tartışıldığı toplantıda bir partilinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üslubunu eleştirirken, "Kasımpaşalı tavırları ülkeyi bölüyor" sözleri üzerine Aşlık, oturduğu sandalyeyi yere çarparak, toplantıyı terk etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)