BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Partili milletvekili beyin kanaması geçirdi----

AK Partili milletvekili beyin kanaması geçirdi

AK Partili milletvekili beyin kanaması geçirdi
04 Aralık 2013 - 15:21 www.finansgundem.com

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, geçtiğimiz gün Başbakan'ın grup toplantısından önce rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar geçtiğimiz gün TBMM'deki odasında Başbakan'ın başkanlığındaki grup toplantısını beklerken rahatsızlandı.
BEYİN KANAMASI GEÇİRDİĞİ İDDİA EDİLİYOR
Bayraktar, Ankara Eğitim ev Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alınırken, Bayraktar'ın beyin kanaması geçirdiği iddia ediliyor. Bayraktar'ın rahatsızlanmadan önce Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile tartıştığı iddia edildi.
Bayraktar bir süre önce katıldığı bir televizyon programında Rize Belediye Başkanlığı için Başbakan'a Prof. Dr. Reşat Kasap'ı önerdiğini ve Kasap'ın Rize Belediye Başkanı adayları olacağını duyurmuştu.
Başbakan Erdoğan, Bayraktar'ın rahatsızlanmasının ardından gerçekleşen Grup Toplantısı'nda AK Parti'nin Rize Belediye Başkanı adayı olarak Kasap'ın adını açıklayarak Bakırcı'ya teşekkür etmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)