BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Partili belediyelerde ihraç olacak----

AK Partili belediyelerde ihraç olacak

AK Partili belediyelerde ihraç olacak
13 Eylül 2016 - 10:29 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, önümüzdeki günlerde yapılacak ihraçları yazdı.

Abdülkadir Selvi’nin  Hürriyet'teki, “İhraç edilenler nereye müracaat edecek?” başlıklı köşe yazısından AK Parti MYK toplantısı bölümü şöyle:

15 Temmuz gecesi aracına ateş açılan, Ilgaz’da sığındığı karayolları tünelinden darbecilerle mücadele eden Başbakan Binali Yıldırım ise, “Ülke menfaatine ise hata yapın ama hainlik yapmayın” dedi.

Cuma günü Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında yapılan AK Parti MYK toplantısında da gündem maddelerinden biri bu konuydu. Haber vereyim, birkaç küçük ilçenin belediye başkanı önümüzdeki günlerde FETÖ’den ihraç edilecek.

 9 MİLYONDA 10-20 KİŞİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, toplantıda önemli bir değerlendirme yapıyor. “17 Aralık’tan bu yana kongre süreçleri nedeniyle teşkilatlarımızda FETÖ’yle ilgili ön ayıklama yaşandı. Kendisini gizlemeyi başaran isimler de tespit edildikçe ayıklanıyor. Ondan ötesi fitnedir. Şüphe ve dedikodular konusunda çok hassasız. 9 Milyonluk AK Parti üyesi arasında ByLock programını kullanan 10-20 kişi.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)