BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAk Partili Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın istifası istendi----

Ak Partili Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın istifası istendi

Ak Partili Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın istifası istendi
13 Eylül 2018 - 23:36 www.finansgundem.com

AK Partili Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın istifasının istendiği bildirildi

Protokol tartışmasıyla gündeme gelen Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın AK Parti Genel Merkezi tarafından istifasının istendiği ileri sürüldü. Yılmaz ise akşam saatlerinde sosyal medya hesabından AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'u sert bir dille eleştirmişti.

Kurtulmuş'un AK Parti'ye katılmadan önce yaptığı konuşmaya ilişkin video yayınlayan Yılmaz, "Edebinizi takının” diyerek partimize parmak sallayan, en ağır hakaretleri hiç çekinmeden sıralayan kişinin 8 yıl önceki sözleri…Demek ki, “Ne oldum değil, ne olacağım demeli!” ifadesini kullandı. Yılmaz’ın daha sonra söz konusu tweetleri sildi.

AK Parti, Ordu Belediye Başkanının istifasını istedi

PROTOKOL KAVGASI

Ordu’da, 23 Temmuz 2017’de Aybastı Perşembe Yayla Şenliğinde dönemin Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik ile Enver Yılmaz arasında protokol tribününde kavga çıktı. O dönem Kültür ve Turizm Bakanı ve Ordu Milletvekili olan Numan Kurtulmuş, kavganın arasında kalarak şenliği terk etmişti. Numan Kurtulmuş ile Enver Yılmaz arasında bu olay nedeniyle küskünlük yaşandığı öne sürülmüştü. Emniyet Müdürü Suat Çelik de kendi isteğiyle Ordu Emniyet Müdürlüğünden merkeze gitmiş, ardından da Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına atanmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)