BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'den taşeron işçi üyelerine istifa etmeyin çağrısı----

AK Parti'den taşeron işçi üyelerine istifa etmeyin çağrısı

AK Parti'den taşeron işçi üyelerine istifa etmeyin çağrısı
05 Ocak 2018 - 07:12 www.finansgundem.com

AK Parti, taşeron işçiyken son çıkan kanun hükmünde kararname (KHK) ile kadroya geçecek parti üyeleri için teşkilatlara yazı gönderdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş imzasıyla gönderilen yazıda, partiye kayıtlı üyelerin Siyasi Partiler Kanunu’na aykırılık gerekçesiyle parti üyeliğinden istifa etmek istedikleri ifade edildi.

Gazete Habertürk'ten Volkan Yanardağ'ın haberine göre taşeron işçiyken daimi işçi statüsüne geçecek kişilerin siyasi partilere üye olmasında yasal engel bulunmadığı kaydedilen yazıda, “Bu nedenle, bahsi geçen statüde bulunan partimize kayıtlı üyelerimizin, üyelikle ilgili bu husus hakkında bilgilendirilmeleri büyük önem arz etmektedir” denildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri05 Ocak 2018 08:20

    Parti devletine yani orta çağa doğru adım adım gidiyoruz. Bu kafalar ülkeyi başka yere götürmez. Egoist, kibirli, yani büyüklenmeci, her şeyi ben bilirimci kafalar. Kendinden başka hiç kimseyi önemsemeyen kafalar. Altında aşağılık kompleksi olduğunu bilmeden bütün bunları yapan kafalar.