BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'den 3 saldırgan için açıklama----

AK Parti'den 3 saldırgan için açıklama

AK Parti'den 3 saldırgan için açıklama
03 Ekim 2015 - 07:47 www.finansgundem.com

Ahmet Hakan’a saldıran dört kişiden üçü AK Parti üyesi çıkarken, partiden jet ihraç kararı geldi

Hürriyet gazetesi Yazarı Ahmet Hakan’a önceki gün Teşvikiye’deki evinin önünde saldıran dört kişiden Ak Parti’ye üye olduğu belirlenen Uğur Adıyaman, Fuat Elmas ve Ahmet Güler, partiden ihraç edildi. 

Saldırganların üçünün AK Parti üyesi olduğu belirtilince Başbakan Ahmet Davutoğlu parti yönetimine “İddialar doğruysa gereğini yapın” talimatı vermişti. AK Parti’nin Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da önceki gün Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin 10 milyona yakın üyesi var. Tespit edilirse olayın gerçekliği, partimizin yetkili kurulları karar verir” demişti. Saldırganlardan üçünün AK Parti üyesi olduğu kesinleşince AK Parti İstanbul İl Teşkilatı Disiplin Kurulu toplanarak 12 Ekim 2010’da AK Parti Fatih Teşkilatı’na üye olan 29 yaşındaki Uğur Adıyaman ile 19 Haziran 2007’de aynı ilçeden üye olan Fuat Elmas için ihraç kararı verdi. Adıyaman ve Elmas’ın yanı sıra yine AK Parti üyesi olduğu anlaşılan Ahmet Güler’in de ihraç edildiği belirtildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Twitter’dan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun’a yapılan saldırı sonrasında, saldırganlardan 3’ünün partimizin üyesi olduğuna dair haberleri dikkatle inceledik. Saldırganlardan 3’ünün partimize üyelik kaydının olduğu tespit edildi. Ve tedbirli olarak ihraç edilmelerine karar verildi. Bu zihniyetin partimizde yeri yoktur. Partimizin mahkûm ettiği bir zihniyete sahip olanlar, bırakın üyeliği, AK Parti’nin yakınından bile geçemezler.  Bunların AK Parti ile organik bağı olamaz. Gazetecilere dönük şiddeti bir kere daha lanetliyoruz.” 
AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş da üç saldırganın ihraç edildiğini açıkladı.

KENAN İPEK: TİTİZLİKLE ARAŞTIRIYORUZ

Adalet Bakanı Kenan İpek de Ahmet Hakan’a saldırıya “Hiç kimsenin şiddet kullanarak, sadece elinde kalemi olan gazetecilerimize karşı eylem yapmasını asla hoş göremeyiz” diye tepki gösterdi,  “Konu titizlikle araştırılıyor” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)