BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAk Parti'de ikinci Güngören vakası: Kapısını açmadı diye...----

Ak Parti'de ikinci Güngören vakası: Kapısını açmadı diye...

Ak Parti'de ikinci Güngören vakası: Kapısını açmadı diye...
08 Aralık 2019 - 20:27 www.finansgundem.com

Güngören Belediyesi'nde yaşanan 'tuvalet cezası' skandalının bir benzerinin de Samsun'da yaşandığı ileri sürüldü. Bafra ilçesinde Belediyesi Başkan Yardımcısı'nın, şoförünü kapısını açmadığı gerekçesiyle görevden aldığı iddia edildi

AKP'li Güngören Belediyesi'nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, “kendisini görüp ayağa kalkmadı” diye belediyede çalışan bir şoföre “tuvalet önünde oturma” cezası vermişti. İnfiale neden olan insanlık dışı cezanın yankıları sürerken benzer bir olay da Samsun’da meydana geldi.

KAPISINI AÇMADI DİYE GÖREVDEN ALMIŞ

Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’ın, şoförü olarak görev yapan Salih Küçük’ü, başkan yardımcısının kapısını açmadığı gerekçesiyle görevden aldığı ileri sürüldü. Samsunhaber.com’da yer alan habere göre, şoför Salih Küçük’ün eski çalıştığı yer olan zabıtaya geri gönderildiği iddia edildi.

Güngören’de yaşanan olay sonrası Veysel İpekçi  belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa etmişti. Yaşanan bu yeni skandalın ardından Bafra belediye başkan yardımcısının görevinden alınıp alınmayacağı gündemdeki yerini koruyor.

"AL SANA İKİNCİ GÜNGÖREN FACİASI..."

Ak Parti'ye yakınlığıyla bilinen Star gazetesi yazarı Ersoy Dede de, sosyal medya hesabından olaya tepki gösterdi.

Ersoy Dede, "Al sana İkinci Güngören Faciası.. Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’ın, kapısını açmadığı gerekçesiyle makam şoförü Salih Küçük’ü işten çıkardığı iddia ediliyor" diye belirtti.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa temiz08 Aralık 2019 23:52

    neden bu ulkede makam araci var ki anlamis degilim cocuklugumdan beri amerikadayim hic makam araci ve ozel sofor gormedim hic bir devlet kurumunda resmi arac yok hicbir sokakta belediye baskanlarinin posterleride yok boy boy hala turkiyede bu kadar makam araci neden var anlamis degilim galiba ben bu ulkeyi hic cozemeyecegim 

  • bir yorum.09 Aralık 2019 18:41

    O zaman gel Türkiyeye seni belediye başkanı yapalımda bir gör bakalım .Makam aracı yerine bisikletle gidersin milletin gönlünü fethedersin.Benim bir arkadaşım istanbulda rant ı yüksek bir beldede akp den belediye başkanı olmuştu.Bir gzate haberinde baktım ki ayağından vurmuşlar. Bu ülkede makam aracın korunman olmayınca canın tehlikede demektir ve kimse belediye başkanı olmak istemez yada kendiside mafya olan adamlar belediye başkanı olur.Keşke senin dediğin gibi olsa ama bizim gibi üçüncü dünya ülkelerinde birileri durup dururken kızar yol ortasında belediye başkanıda olsa vurur.Sanırım abd de böyle tehlikeler yok.

  • vatansever08 Aralık 2019 22:47

    belediye baskan yardimcisinin ozel araca ne ihtiyaci olur be,bu nebicim israf arkadas....eeee devlet mali deniz vergi veren ve yemeyen keriz.

  • sedat08 Aralık 2019 21:25

    Bafra belediye başkan yardımcısı Audi'ye mi biniyor?Başkanın bile binmemesi lazım bu arabaya.Yerli araba işlerini görmüyor mu?Milletin parasıyla yapılan bu israflara tüm Türkiye'de son verilmelidir.

  • Ryu ken 08 Aralık 2019 21:10

    Bir ilçenin, belediye başkanının yardımcısındaki ego ya bak...uyarırsın, olmadı memnun değilsen başka şoför talep edersin...Sanki kendisi görevini 4 4 lük yapıyor.. Sanmıyorum, mazeretsiz kapı açmamazlık yapmaz hiç bir şoför...Başka bir yerden bi gıcıklığı vardır. Egolu, ne oldum delisi, kendini belediyenin sahibi sanan yöneticileri başımıza çıkardılar.

  • Bika08 Aralık 2019 20:49

    Alman otomobilinden inip, adı var kendi yok olan yerli ve milli otomobile de binmezler.