BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'de geri adım yok----

AK Parti'de geri adım yok

AK Parti'de geri adım yok
20 Şubat 2015 - 07:29 www.finansgundem.com

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, iç güvenlik paketinden geri adım atmayacaklarını açıkladı

 TBMM Genel Kurulu, kavgalı görüşmenin ardından bir gün arayla iç güvenlik paketini görüşmek üzere dün saat 14.00’da toplandı. Oturum, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut yönetiminde yoklamasız açıldı. Muhalefet buna tepki gösterince bağrışmalar yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekilleri Mihrimah Belma Satır ile Ahmet Aydın, kendi grubunu ellerini kaldırarak sakin olmaları konusunda uyardı.

‘Tiyatro gibi’

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, “Genel Kurul tiyatro gibi yönetiliyor” derken, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök “Muhalefete niçin söz vermiyorsunuz. Toplum gergin, meclis gergin. Yoklama istedim, yapmıyorsunuz” dedi. Yakut,  gündem dışı diğer konuşmacılara söz verdi.

Aralıksız çalışma

Bu arada AK Parti Grup Yönetim Kurulu toplantısından sonra açıklama yapan Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, paketin görüşmeleri konusunda geri adım atmayacaklarını, paketi yasalaştırıncaya kadar Meclis’in çalışacağını  söyledi. Elitaş, “Paketin içeriğiyle maddeler arasında çelişki görüyorlarsa istişare edebiliriz. Bu işler inatla değil, müzakere ile çözülür” dedi. Elitaş, paket için 28 Şubat’a kadar aralıksız çalışacaklarını,  yasalaşmaması halinde ise 2 Mart Pazartesi gününden itibaren çalışmaların  süreceğini söyledi.

‘Özür dilesinler’

Elitaş, TBMM’de 5 muhalefet vekilinin yaralandığı kavgayla ilgili şöyle dedi: “Kadın grup başkanvekilleri de dahil olmak üzere üç partinin grup başkanvekillerinin hepsi  Ayşe Nur hanıma sözlü şiddet uygulamışlardır, psikolojik baskı altında  bırakmışlardır. Ayşe Nur hanım revire gitmek zorunda kalmıştır. Niçin polise  tokat atmış bir milletvekilini, Sebahat Tuncel’i benim üstüme gönderiyorlar? Tokat atsın diye gönderiyorlar. HDP tüm kadınlardan özür dilemeli.”

Çiçek: Beğenmedim’

CHP, MHP ve HDP grup başkanvekilleri dün Meclis Başkanı Cemil Çiçek’le görüşerek paketle ilgili görüşmeleri Ak Partili Aynenur Bahçekapılı’nın değil kendisinin yönetmesini istedi. 3 isim Çiçek’in ‘İzledim, beğenmedim. Hoşuma gitmeyen bir çok hadise oldu. Kişilerle telefonla görüştüm. Şimdiden sonra da görüşeceğim’ dediğini aktardı. Dünkü oturumu Sadık Yakut yönetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)