BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti sözcüsü Çelik'ten İsrail açıklaması----

AK Parti sözcüsü Çelik'ten İsrail açıklaması

AK Parti sözcüsü Çelik'ten İsrail açıklaması
20 Aralık 2015 - 20:36 www.finansgundem.com

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'le anlaşma ve CHP milletvekili Eren Erdem hakkında açıklamalar yaptı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, Türkiye ile İsrail'in anlaştığı yönündeki haberlere değinerek, "Kesin anlaşma yok, henüz imza atılmış bir şey söz konusu değil" dedi. Ömer Çelik açıklamalarının devamında Rus kanalına verdiği röportaj tartışma konusu olan CHP milletvekili Eren Erdem'e de değinerek şunları söyledi: İfadelerini açık bir şekilde kınıyoruz.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"İSRAİL İLE KESİN ANLAŞMA YOK"

Türkiye ile İsrail'in anlaştığı şeklinde haberler çıktı. Kesin anlaşma yok, henüz imza atılmış bir şey söz konusu değil. Bir taslak üzerinde çalışılıyor. Kuşkusuz, İsrail devleti ve İsrail halkı, Türkiye'nin dostudur. Şimdiye kadar ki eleştirilerimiz, İsrail hükümetinin aşırı davranışlarına, meşru görmediğimiz davranışlarına dönüktür. 

EREN ERDEM'İN AÇIKLAMALARI

Türkiye ve Rusya ilişkileri, Rusya'daki yönetimin yanlış yaklaşımlarından çok daha büyüktür, bunları aşacak tarihsel derinliğe ve bir gelecek perspektifine sahiptir. Bu vesileyle bir CHP milletvekilinin, bir Rus kanalında tutup da IŞİD'in elindeki sarin gazını Türkiye'nin verdiği şeklindeki yalan ifadesini açık bir şekilde kınıyoruz.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)