BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti nerede kaybediyor?----

AK Parti nerede kaybediyor?

AK Parti nerede kaybediyor?
18 Temmuz 2013 - 00:56 www.finansgundem.com

Konsensus Araştırma vatandaşa sordu. Vatandaş yanıtladı. PKK ile başlatılan açılım sürecinden Akil adamlara, Gezi olaylarından biber gazına...

Kamuoyu araştırma şirketi Konsensus Araştırma ve Danışmanlık Haziran ayı içinde Türkiye'de 18 yaş üstü nüfusu temsil etme yeteneğine sahip toplam 1500 kişi ile telefon anketi yaptı. % 95 güven sınırında hata payı yaklaşık % 2.45 olarak gerçekleştirilen ankette her denekle ortalama 11 dk. 57 sn görüşülerek toplamda 81 ilde bu anket gerçekleştirildi.
AK PARTİYE OY KAYBETTİREN OLAYLAR
Türkiye'de yaşanan Hatay Reyhanlı saldırısından Ergenekona, Gezi olaylarından alkol düzenlemesine, terör örgütü PKK ile açılım sürecinden biber gazına kadar birçok soru deneklere yöneltildi. Çıkan sonuçlar AK Parti'nin son günlerde kaybettiği oyların niçin kaybettiğine işaret etti. İşte o anket.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ziya23 Temmuz 2013 17:53

    apo denen arkadaş çok hakli. bende bir ak partili olarak chp ye oy verenlerin çoğunluk olduğu bir yerde yaşıyorum ve belediye ile sorun yaşadığımızda bize orası chpye oy veriyor o yüzden denmişti çok acı ama bunu başbakan bilse eminim ceza alırlar. chpliler hizmet görmediği içinde ak partiyi sevmiyor.

  • apo18 Temmuz 2013 11:18

    en büyük yanlışı chp'ye oy veren yerlere hizmet vermeyerek cezalandırdığını düşünen zihniyet böylece chp taraftarı hizmetini göremiyor.

  • kaybeden AKP18 Temmuz 2013 09:57

    Halk kazanır iktidar kaybeder yanlışları ve yalanları sabır taşını çatlattı.