BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti mitingi sonrası kan aktı!----

AK Parti mitingi sonrası kan aktı!

AK Parti mitingi sonrası kan aktı!
27 Mart 2014 - 15:50 www.finansgundem.com

Van'da AK Parti mitinginin ardından gergin saatler. 1 kişi ağır yaralandı

Başbakan Erdoğan’ın bugün Van’da yaptığı mitingde kalabalık dağılırken olaylar çıktı. Olaylarda polisin havaya uyarı ateşi açması sonucu, otelin lokantasında aşçılık yapan 26 yaşındaki Kadir İnan göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralandı.

Ak Parti’nin bugün Ferit Melen Meydanı’nda düzenlediği mitingde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşma yaptı. Erdoğan’ın konuşmasını tamamlamasını ardından saat 15.00 sıralarında miting dağılırken alana açılan Cumhuriyet Caddesi’nde toplanan BDP’li grup, protesto gösterisine başladı.

BDP’li protestocuların, miting alanındaki AK Partililere doğru yürümesi üzerine gerginlik çıktı ve polis protestocu grubu dağıtmak için havaya ateş açmaya başladı. Ortalık savaş alanına dönerken, lokantasında aşçılık yaptığıotelin beşinci katından mitingi izleyen Kadir İnan, göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralandı.

Hemen ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan İnan’ın durumunun ciddi olduğu belirtilirken, miting alanı ve çevresinde polislerle göstericiler arasındaki olaylar bir süre devam etti.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandas27 Mart 2014 18:21

    Mitinge giden olmasa siyasilerde bu sekilde hareket edemezler.Ne konusulucak sa T,V da soyleyin,Ama bunlar birbirlerini hakaret ve assagilamadan olmaz ki onun icinde meydanlarda boy gostermek gerek .Halkin seviyeside bu...

  • vatandas27 Mart 2014 18:18

    Cahillik ve saksakcilik devam ,..

  • tekin27 Mart 2014 17:34

    gençlere yazık ya,,şu mitingi artık kaldırmaları lazım,,hangi devirde yaşıyoruz ya,,,televizyonda mitingler yapılsın.