BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti Milletvekili: Türkiye'de kriz yok, kimse iş beğenmiyor----

AK Parti Milletvekili: Türkiye'de kriz yok, kimse iş beğenmiyor

AK Parti Milletvekili: Türkiye'de kriz yok, kimse iş beğenmiyor
23 Ekim 2019 - 09:16 www.finansgundem.com

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, 17 yıldır Türkiye’de işsizlik ve ekonomik krizin yaşanmadığını, aksine şirketlerin çalıştıracak eleman bulamamaktan şikayet ettiğini belirtti.

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan  Halil Etyemez, Türkiye ekonomisinin dışardan müdahalelerle yıpratılmaya çalışıldığını belirterek, "Barış Pınarı Harekatı ile Türkiye, ekonomi üzerinden tehdit edildi" dedi. 

"EKONOMİK KRİZ YAŞAMADIK"

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre, AK Parti iktidarı boyunca ekonomik anlamda kriz yaşanmadığını öne süren Etyemez, "Bu ülkede 17 yıldır iktidarda bulunan partiyiz. Bugüne kadar ekonomik kriz yaşamamış bir ülkeyiz. Sadece kısa bir dönem ekonomik daralma yaşadık. Bu da dışarıdan bize yapılan müdahalelerle ilgiliydi. Bu ekonomik daralmadan bir an önce toparlanmaya geçişimizin sebebi güçlü başkanlık sistemidir" dedi.

İŞ VAR; ELEMAN YOK

Artan işsizlik rakamlarına değinen Halil Etyemez, işsizlikle ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Suriye krizi yaşanmadan önce Konya'da iş adamlarımızla yaptığımız toplantılarda kimsenin iş beğenmediğini belirtip, eleman bulmakta zorluk çektiklerini anlatmışlardı. Buna da şahidiz."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)