BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti ile CHP bir araya geliyor----

AK Parti ile CHP bir araya geliyor

AK Parti ile CHP bir araya geliyor
21 Temmuz 2015 - 07:16 www.finansgundem.com

Koalisyon görüşmeleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç biraraya gelecek

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun CHP ile yürütülecek koalisyon görüşmeleri çerçevesinde görevlendirdiği Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, bugün saat 11.00'de bir araya gelecek.

Edinilen bilgiye göre Çelik ile Koç, koalisyonun çerçevesine ilişkin görüş alışverişinde bulunacak ve ortak maddeler üzerinde konuşacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hükümeti kurmakla görevlendirilen Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 13 Temmuz'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişti.

Bu görüşmenin ardından, koalisyon süreci ve çerçevesinin belirlenmesi için AK Parti'den Ömer Çelik, CHP'den ise Haluk Koç görevlendirilmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)