BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti-CHP görüşmesi başladı----

AK Parti-CHP görüşmesi başladı

AK Parti-CHP görüşmesi başladı
21 Temmuz 2015 - 11:46 www.finansgundem.com

AK Parti’nin CHP’ye yaptığı ziyarette Başbakan Davutoğlu tarafından önerilen ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu tarafından kabul edilen görüşme başladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti’nin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise CHP’nin yetkili organlarını toplarken, temas noktaları olarak belirlenen isimler AK Partili Ömer Çelik ve CHP’li Haluk Koç da ilk kez bir araya geldi. Görüşme saat 11.00’de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda başladı.

KEŞİF DÖNEMİ

Koalisyon kurulması için partilerin birbirini keşfetmelerine ve anlamalarına yönelik ‘istik- şafi’ görüşmelerde önce yöntem belirlenecek ve heyetler oluşturulacak.

Partilerin öncelikleri ve ön şartları ortaya konulacak. Temas noktaları bunları liderlere iletecek. Liderlerin onay vermesi durumunda perşembe günü heyetlerin katılımıyla yapılması öngörülen ikinci toplantıda konu başlıkları belirlenecek. Süreç boyunca liderlerin kontrolünde ayrıntılara inilecek. İstik- şafi görüşmelerde tıkanma yaşanması halinde liderler devreye girecek. Bu görüşmeler olumlu tamamlanırsa Davutoğlu, ikinci tur için Kılıçdaroğlu’nun kapısını çalacak. Görüşmelerin sonunda AK Parti ve CHP’nin koalisyon hükü- meti kurup kuramayacaklarına ilişkin resim net olarak ortaya çıkacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)