BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk istifa etti----

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk istifa etti

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk istifa etti
24 Ekim 2019 - 15:12 www.finansgundem.com

24. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk yaptığı basın toplantısıyla partisinden istifa ettiğini açıkladı. Öztürk, Ahmet Davutoğlu ile hareket edeceğini açıkladı.

Mustafa Öztürk, yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi, siyasal ve ekonomik durumları da bulundurarak, istifa sürecimi ertelemiştim. Ancak partimin yetkili organları gelinen bu noktada öz eleştiriye açık olmadığını gördüm.

Oysaki AK Parti’nin kuruluş felsefesinde özgürlükçü bir duruşla, bazı kurumların tekelinde olan siyasetteki zincirlerinin kırılması vardı, bunu da bazı dönemlerde başardık.

AK Parti’nin hak ve hakikatin yanından uzaklaşarak siyaseti kendi çıkarları doğrultusunda yapan kişiler tarafından kullanılmasına zemin hazırladığını düşünüyorum. Kul ve kamu haklarının olmazsa olmazımızdan hızla uzaklaştırıldığımızı da belirtmek isterim.

Bilgiye dayalı, Türkiye'de siyasette değişim ve dönüşümü gerçekleştirecek, kurumsallaştıracak ve geleceğe umutla bağlanacak yeni bir siyasi partiye fikren ve gönül olarak destek olacağım” ifadelerinde bulundu. Öztürk, Ahmet Davutoğlu ile hareket edeceğini belirtti.

Mustafa Öztürk kimdir?

24. dönem AK Parti Bursa Milletvekili olan, Öztürk, 2011-2015 yıllarında TBMM'de Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Katip Üyeliği ve Türkiye Bulgaristan Dostluk Grubu Başkanı olarak çalıştı. (Halil Ataş/Sözcü)

Davutoğlu yol haritasını açıkladı, AK Parti'ye meydan okudu

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ilkgun salih01 Kasım 2019 18:26

    Davutoğlu, Suriye'de ölenlerin kanı senin elinde. O gün Esed in verdiği A4 kağıdını sn Cumhurbaşkanına getirseydin bu işler olmazdı.