BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti 16 yılda nereden nereye----

AK Parti 16 yılda nereden nereye

AK Parti 16 yılda nereden nereye
14 Ağustos 2017 - 08:48 www.finansgundem.com

Murat Yetkin, AK Parti'nin 16 yılda nereden nereye geldiğini bugünkü köşesinde yazdı. İşte Yetkin'in yazısı...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Antalya’da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da hapis yolunun açılmasıyla sonuçlanması muhtemel suçlamalarda bulundu. AK Parti bugün 16’ıncı yılını ülkede siyasetin sertleştiği bir dönemde kutluyor.
Bir başka muhalefet lideri, HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş zaten aylardır terörizm suçlamasıyla tutuklu halde yargı karşısına çıkacağı günü bekliyor.

Diğer yandan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Erdoğan ana muhalefet liderinin casusluk suçlamasıyla karşı karşıya kalabileceğini ima ediyor.

İşlerin o yönde seyretmesinin Türkiye için hiç iyi olmayacağına inandığım için istemem, ama 2015 seçiminde Erdoğan’a rakip olan iki siyasi parti liderinin böyle bir akıbetle karşılaşması ihtimali ne yazık ki ortaya çıkmış durumda.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhammet Cerit14 Ağustos 2017 13:08

    demokrasi insan hakları derken en son geldiğimiz durum ortada. Fazla yorum yapmaya gerek yok. Bitmek bilmeyen, bitmeyecek olan bir ohal sistemiyle ölene kadar yonetilecegiz. Durum budur.