BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAirbnb’de ev kiraladılar, hayatlarının şokunu yaşadılar----

Airbnb’de ev kiraladılar, hayatlarının şokunu yaşadılar

Airbnb’de ev kiraladılar, hayatlarının şokunu yaşadılar
18 Kasım 2022 - 09:28 www.finansgundem.com

Brezilya'da Airbnb üzerinden ev tutan bir çift, yatak odalarında gizli kamera buldu. İkili, olayın hemen ardından polis karakoluna giderek Airbnb'ye şikayette bulundu.

Brezilya’nın turistik şehirlerinden Rio de Janeiro’nun popüler bölgelerinden Copacabana’da Airbnb üzerinden ev tutan bir çift hayatlarının şokunu yaşadı. Bir hafta evde kalan Julia Stoppa ve Ana Lucia Guimaraes, son günlerinde endişe yaratan bir şey keşfetti. Çift, yatak odalarında, çift kişilik yatağa dönük vaziyette bir gizli kamera buldu. Yaşadıklarını Brezilya medyasına anlatan Stoppa, “Dolaba doğru baktım ve tepede bir ışık gördüm. Bunu Ana’ya söyleyince çok endişelendik. Yakından bakınca bunun bir kameranın merceği olduğunu fark ettik.

Yaşadıklarını sosyal medya üzerinden de anlatan çift, “Bakın, burada bir kamera var. Copacabana’da pahalı bir Airbnb evinde gizli kamera bulduk” dedi. Gizli kameranın ayrıca ses kaydı da aldığını ve bütün konuşmaları kaydettiğini ortaya çıkaran çift soluğu polis karakolunda aldı.

Airbnb’ye de şikayette bulunan çiftin kaldığı evin sahibinin profili kapatıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Guimaraes, “Herkes bu videoyu izlemeli ve kiraladıkları Airbnb evinde gizli kamera var mı diye bakmalı. Herkes dikkatli olmalı bu tür evlerde” dedi.

Airbnb'den "kiralık köle kulübesi" açıklaması

 

Airbnb Çin'den çekilecek

 

Airbnb'den Rusya ve Belarus'ta faaliyet durdurma kararı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)