BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAhmet Hakan’ın atandığını ilk Finansgundem.com yazdı Hürriyet KAP'a açıkladı----

Ahmet Hakan’ın atandığını ilk Finansgundem.com yazdı Hürriyet KAP'a açıkladı

Ahmet Hakan’ın atandığını ilk Finansgundem.com yazdı Hürriyet KAP'a açıkladı
05 Kasım 2019 - 20:57 www.finansgundem.com

Ahmet Hakan'ın Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni olduğunu dün ilk kez Finansgundem.com duyurmuştu. Hürriyet atamayı KAP'a bildirdi.

Hürriyet Gazetesi'nde geçen hafta işten atılmalara teğki gsöteren Genel Yayın yönetmeni Vahap Munyar, noter aracılığıyla görevinden istifa etmişti.

Hürriyet'in başına kimin geleceği tartışılırken öne çıkan isimlerden Ahmet Hakan'ın bu göreve atandığını kamuoyuna ilk kez Finansgundem.com duyurdu. 

Hürriyet Gazetesi de bu gelişmeyi KAP'a yaptığı açıklamada duyurdu. Açıklama da "Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine Ahmet Hakan Coşkun'un atanmasına Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından karar verilmiştir. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

YARIN YAYIMLANACAK GAZETEDE DUYURULDU

Ahmet Hakan’ın yeni görevi 6 Kasım 2019 tarihli Hürriyet gazetesinin sürmanşetinden duyuruldu. Gazetede “Hürriyet’te Yeni Dönem” başlığıyla duyurulan haberde “Ahmet Hakan 71 yıldır Türki basınının özcüsü Hürriyet gazetesinin yeni Genel Yayın Yönetmeni oldu” denildi. Haberde şu ifadeleri kullanıldı:

“Hürriyet’in tarafsız, bağımsız çizgisinin korunacağını söyleyen Ahmet Hakan, yeni dönemle ilgili olarak hedeflerini şöyle açıkladı: Hedefimiz Hürriyet’in güçlü markasını daha da yukarıya taşımak olacaktır.”

Gazetede yer alan haberin devamında Hürriyet'in de alarında bulunduğu Doğan Medya grubunu satın alan Demirören ailesinin Ahmet Hakan’a ‘tam destek verdiği’ vurgulandı. Haberde Demirören Medya Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Başkanvekili Meltem Demirören Oktay ve Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören’in yeni atamaya ilişkin şu mesajına yer verildi:

“Hürriyet’in yeni Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın Hürriyet markasına büyük katkı vereceğine inanıyoruz.”

Mesajda 43 kişinin evlerine yollanan tebligatlar aracılığıyla işten çıkarılmasının ardından Genel Yayın Yönetmenliği’nden istifasını noter yoluyla gazetesine bildiren Vahap Munyar’a da teşekkür edildi.

Hürriyet'in yeni Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan oldu!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)