BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAhmet Hakan'a saldıranlar böyle yakalandı!----

Ahmet Hakan'a saldıranlar böyle yakalandı!

Ahmet Hakan'a saldıranlar böyle yakalandı!
01 Ekim 2015 - 08:59 www.finansgundem.com

Saldırıya karıştıkları belirlenen 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan dün gece CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programından sonra şoförünün kullandığı ve korumasının da bulunduğu otomobiliyle evine gitmek üzere ayrıldı. Hakan, Nişantaşı'ndaki evinin önüne geldiğinde saldırıya uğradı.

Saat 00.35'te 34 VY 7765 plakalı siyah Honda marka otomobille gelen 4 kişiden biri korumasına yönelirken, diğer üçü Ahmet Hakan'a saldırdı. Hakan'ı darp eden saldırganlar otomobilleriyle kaçtı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


Saldırıya karıştıkları belirlenen 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Saldırganlar, Hamidiye Şişli Etfal Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

DÖRDÜNCÜ SALDIRGAN DA YAKALANDI

Sabah erken saatlerde Ahmet Hakan'a saldıran 4'ncü kişi de yakalandı. Emniyet yetkilileri gözaltına alınan saldırganlar hakkında bir açıklama yapmadı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yurttaş01 Ekim 2015 09:42

    iktidar yanlısı medya Ahmet Hakan ı sürekli hedef gösteriyordu, bunlara birde, kaçak uzan katıldı, Ahmet hakan ın tarafsızlığı iktidar yalakalarının işine gelmedi,