BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAhmet Hakan'a evinin önünde saldırı----

Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırı

Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırı
01 Ekim 2015 - 01:49 www.finansgundem.com

​Hürriyet yazarı Hakan, evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Hakan'ın vücudunda kırıklar var. 4 şüpheli gözaltında

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan Nişantaşı'ndaki evine girmek üzereyken 4 kişinin saldırısına uğradı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Ahmet Hakan, sabahın ilk saatlerinde taburcu edildi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan program çıkışı Nişantaşı'ndaki evine girmek üzereyken saldırıya uğradı. Saldırganların bulunduğu araç, içinde koruması, şoförü ve Hakan'ın olduğu araca hafifçe çarptı. Ahmet Hakan araçtan indiği sırada ise 4 kişinin saldırısına uğradı. Saldırıda kullanılan aracın kiralık olduğu öğrenildi. Şoförü tarafından hastaneye kaldırılan, burnunda ve kaburgasında kırıklar tespit edilen Hakan taburcu edildi.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Saldırının ardından başlatılan soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Saldırganlar, Hamidiye Şişli Etfal Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

AHMET HAKAN'DAN MESAJ

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin hastane önünde bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ergin; "Ahmet Hakan'ın mesajı var sizlere. Öncelikle bu saate kadar bekleyen muhabir ve kameraman arkadaşlara sevgilerini ve selamlarını gönderdi. Kendisi hastanedeyken arayanlara soranlara herkese teşekkürlerini iletiyor. Aynı zamanda kendisine bu saldırganları bu aksam gönderenlere de bir mesajı var. Mesajı da şu; 'Bu tür saldırılardan hiç bir şekilde yılmayacağız. Korkmuyoruz. Bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

ERTUĞRUL ÖZKÖK'TEN AÇIKLAMA

Hastane önünde olaya ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ertuğrul Özkök, saldırının "basit" bir şekilde algılanmaması ve açıklanmaması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Yıllardır yapıyoruz bu mesleği. Bunlardan dolayı yılmadık, yılmayız da. Ama neticede gazeteciler ölüyor, geride kalan insanlar bunların yarattığı travmaları yaşamaya devam ediyor ve bu toplumu zehirliyor. Hürriyet'e yapılan saldırıda çok büyük destek aldık ama dayanışma daha geniş çaplı olsaydı bu saldırı gerçekleşmezdi. Umarım bu son olur, demokrasi olduğu iddia edilen toplum bu tarz teşebbüslere tekrar sahne olmaz. Ahmet'e tekrar geçmiş olsun ama korkarım ki olayın vahametini dikkate almazsak bunun devamı gelecek."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)