BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAğbal: HDP’li belediyeler terörizmi finanse ediyor----

Ağbal: HDP’li belediyeler terörizmi finanse ediyor

Ağbal: HDP’li belediyeler terörizmi finanse ediyor
13 Eylül 2016 - 09:47 www.finansgundem.com

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 28 belediyeye KHK ile kayyum atanmasının ardından sert açıklamalarda bulundu.

Bayburt'ta bulunan Maliye Bakanı Ağbal, HDP'li belediyelerin açık bir biçimde terörizmin finansmanını yaptığını belirterek, "Bu milletin parası her belediyede olduğu gibi onlara da aktarılıyor. Ama bu belediyeler ve yöneticileri kendilerine aktarılan bu kaynakları doğrudan ya da dolaylı olarak birtakım hilelerle, terör örgütüne aktarıyor" dedi.

EŞKIYA BELEDİYEYE GİRMİŞ

Bir belediyenin vatandaşın ihtiyaç duyduğu hizmetleri yapması gerektiğini ifade eden Ağbal, şöyle konuştu: "Bunlar ne yapıyor? Gelen parayı hiçbir şekilde halka hizmet olarak aktarmadan bunlara aktarıyorlar. Adeta belediyenin bizatihi kendisi bir terör yuvası haline gelmiş. Düşünebiliyor musunuz bir belediye başkanı, oradaki bir işçiye hesap veriyor. Niye? Çünkü o işçi, belediye içerisinde, terör örgütünün üst yöneticisi. Devletin böyle bir yuvalanmaya ve yapılanmaya müsaade etmesi mümkün mü? Yani eşkıya belediyenin içine girmiş, orayı yönetiyor. Ne yapacak devlet, buna selam mı duracak? Kimse kusura bakmasın. Türkiye Cumhuriyeti bir hukukdevletidir. Ülkenin kaynaklarını teröristlere aktaranlara, belediyeyi bizatihi terör yuvası haline getirenlere meydanı asla bırakmayacağız. Kim teröre destek oluyorsa, kim terörün finansmanına destek oluyorsa, kim teröriste para veriyorsa, kim teröriste kul-köle oluyorsa devletin bütün gücü onların üzerinde olacak." Maliye Bakanı Ağbal, terörizme finansman sağlayan herkesin tek tek tespit edileceğini vurgulayarak, "Tespit edilenler var, hepsinin üzerine tek tek gidilecek" dedi.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)