BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAFAD, Antalya'daki etkili fırtınanın bilançosunu açıkladı----

AFAD, Antalya'daki etkili fırtınanın bilançosunu açıkladı

AFAD, Antalya'daki etkili fırtınanın bilançosunu açıkladı
08 Aralık 2021 - 03:10 www.finansgundem.com

AFAD, Antalya'da etkili olan kuvvetli rüzgar ve şiddetli yağış nedeniyle 71 su baskını, 29 ağaç devrilmesi, 28 yıldırım düşmesi sonucu yangın meydana geldiğini bildirdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) açıklamasına göre, dün gece saatlerinde başlayan ve halen devam eden fırtına ve yağış çeşitli olumsuzluklara neden oldu.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen çağrılar ve ihbarlara ilgili kurumlar sevk edildi. Müdahale çalışmalarına AFAD, 112, itfaiye, jandarma ve emniyet ekipleri katıldı.

Son 24 saat içerisinde fırtınanın hızı saatte 130 kilometreyle en fazla Kemer ilçesinde, yağış miktarı ise metrekareye 182 kilogramla en fazla Döşemealtı ilçesinde ölçüldü. 

71 su baskını meydana geldi

Şu ana kadar 71 su baskını, 29 ağaç devrilmesi, 28 yıldırım düşmesi sonucu yangın, 1 yüksek gerilim hat kopması, 1 elektrik direği devrilmesi, 7 çatı uçması olayı meydana geldi. 6 araç mahsur kaldı, 2 trafo ve 1 tekne de zarar gördü.

Açıklamada, vatandaşların kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması çağrısında bulunuldu.

Antalya'da şiddetli fırtına; uçak seferleri durdu

 

Antalya'da kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili oluyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)