BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa Adriana Lima İstanbul'a geliyor----

Adriana Lima İstanbul'a geliyor

 Adriana Lima İstanbul'a geliyor
29 Ocak 2015 - 13:42 www.finansgundem.com

Acun Ilıcalı ile adının aşk dedikodularına karıştığı Adriana Lima, marka yüzü olduğu Veet'in reklam filmi için İstanbul'a geliyor

Uzun süre adı Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan manken Adriana Lima, marka yüzü olduğu Veet'in reklam filmi için İstanbul'a geliyor.

İstanbul'da üç gün kalması planlanan Brezilyalı model, bu süre içinde hem reklam filmini çekecek hem de markanın düzenleyeceği etkinliklerde hayranlarıyla bir araya gelecek.

Türkiye'yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Lima'nın önceleri Acun Ilıcalı ile cok sıkı dost oldukları biliniyordu. Daha sonra aralarında bir aşk yaşandığı iddası ortalığı kasıp kavurdu. Taraflar sessizliğini korudu.

Lima reklam yüzü olduğu Veet'in reklam çekimleri için Türkiye'ye geliyor. Anlaşılan bütün gözler üzerinde olacak. Her geldiğin Acun Ilıcalı'nın programlarına konuk olan ya da onunla vakit geçiren Yıldız bu sefer nasıl davranıcak şimdiden merak konusu oldu.

Sosyal medya üzerinde düzenlenen yarışmayı kazanan bir kişi de Victoria's Secret meleği ile reklamda oynama şansı yakalayacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)