BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdnan Şenses'i böyle dolandırdılar!----

Adnan Şenses'i böyle dolandırdılar!

Adnan Şenses'i böyle dolandırdılar!
17 Ocak 2014 - 08:20 www.finansgundem.com

Üç hafta önce hayatını kaybeden Adnan Şenses'in eşi Lale Şenses, suskunluğunu bozdu

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederek aramızdan ayrılan ünlü sanatçı Adnan Şenses'in eşi Lale Şenses, eşinin ölümünün ardından ilk kez konuştu.  Lale Şenses, "Birileri adına kredi çekip, kocamı soyup soğana çevirmiş. Adamcağız üzüntüsünden kendini yiyip bitirmiş meğer" diyerek Adnan Şenses'in zor günler geçirdiğini anlatı.

Sabah Gazetesi'nde Başak Çokan imzası ile yeralan haber şöyle;

Adnan Şenses'in ölümüyle ortaya atılan 'miras kavgası' iddiası, Şenses Ailesi'nde büyük üzüntü yarattı. Olayın kahramanlarından olan, Adnan Şenses'in kızı Arzum Alkış Şenses'in iddialara ateş püskürmesinin ardından, merhum sanatçının eşi Lale Şenses ile konuşmak için telefona sarıldım. Çok üzgün olan Lale Hanım, sessizliğini GÜNAYDIN için bozdu:
Benim eşim bugüne kadar ne kimseden borç almıştır, ne de istemiştir. Fakat ölümünden önce birileri onun adına kredi çekmiş. Her şeyini boşaltmışlar, soyup soğana çevirmişler rahmetliyi. İyi ki parası yok, bir de olsa ne olurmuş...
Adnan, beni iş hayatında hiç karıştırmazdı. Ona göre kadın evde oturmalıydı. Ama Adnan resmen batmış! O; kimseye sıkıntısını anlatmaz, işlerine asla karıştırtmazdı. Ben kocamın battığını bilseydim, işlerine el atardım. Adamcağız kederinden, üzüntüsünden kendini yiyip bitirmiş meğer. Ne malı, ne mülkü; dünya kadar borcu varmış.
Adnan, hastaneye yatmadan önce zaten benzin istasyonunu satışa çıkarmıştı. Şimdi onu satmak yerine işler hale getirip borç ödemeye çalışıyoruz.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)