BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdnan Oktar'dan kız kandırma taktiği----

Adnan Oktar'dan kız kandırma taktiği

Adnan Oktar'dan kız kandırma taktiği
30 Temmuz 2018 - 07:52 www.finansgundem.com

Genç kızlara kurulan kirli tezgah ortaya çıktı... Örgütün 'kız getirme imamı' kandıramadığı kızlar için Adnan Oktar'ı arayıp taktik almış

Adnan Oktar örgütünde ‘kız getirme imamı’ olan Bora Yıldız’ın, kandırmayı başaramadığı kızlar için Oktar’ı arayıp taktik aldığı ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nden Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre, Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ifade veren bir müşteki, örgütün 'kız getirme imamı' Bora Yıldız'ın, genç kızların nasıl tuzağa düşürüleceği konusunda Oktar'dan talimat aldığını söyledi. Müşteki ifadesinde şunları anlattı:

''ADNAN OKTAR KIZLARIN NASIL KANDIRILACAĞI İLE İLGİLİ TALİMATLAR VERİR''

"Adnan Oktar sürekli olarak kızların nasıl kandırılacağı ile ilgili talimatlar verir. Mesela örgütün kız getirme imamı olan Bora Yıldız, bizim yanımıza gelip dahili telefondan Adnan Oktar'ı arayarak bir türlü ikna edemediği' bir kız ile ilgili akıl danışır. Adnan Oktar da bu kızın nasıl tavlanacağı ile ilgili talimatlar verir.

'REKLAMCI YILDIZI YAPACAĞIZ' TEZGÂHI

Örgüte kız getirme konusunda Bora Yıldız, Dolunay Tezin ile beraber hareket eder. İkisi AVM'lerde dolaşır, gördükleri güzel kızların yanına ilk olarak Dolunay Tezin gider ve kıza çok güzel olduğunu, kendilerinin de reklam şirketi olduğunu eğer istemesi halinde kendisini reklam şirketinin patronu ile tanıştırabileceğini söyler ve kızın cep telefonunu alır.

Dolunay Tezin kızla azışarak arkadaş olur ve güvenini kazanır. Daha sonra kızı Bora Yıldız'ın ofisine getirir ve Yıldız'ı reklam şirketinin patronu olarak tanıtır. Bora Yıldız burada kızla tanışır ve kısa sürede sevgili olur.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet yılmaz30 Temmuz 2018 12:14

    dünyanın her yarinde israillilerin elindedir fuhuş ve zina sektörü bu tip taşeronlar çubukçularıdır .avrupada 10000 çocuk 1 ay içinde kayboldu mültecilerden.avrupada 120000 kadın satılıyor.

  • Fecisi30 Temmuz 2018 10:11

    Oktar i kopru altina birakalim. Gencler ifadesini alsinlar. Hemde bir ise yaramis olur

  • Türkoğlutürk 30 Temmuz 2018 08:22

    Arkası yarını bırakında verin cezasını