BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdnan Oktar ile ilgili ilginç iddia: 2 kardeşle imam nikahı----

Adnan Oktar ile ilgili ilginç iddia: 2 kardeşle imam nikahı

Adnan Oktar ile ilgili ilginç iddia: 2 kardeşle imam nikahı
08 Ağustos 2018 - 06:47 www.finansgundem.com

Adnan Oktar'ın İzmirli kedicik kardeşlerle evli olduğu ve aynı örgüt içinde olan annelerine de sevgilim diye hitap ettiği ileri sürüldü

İstanbul'da suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ifade veren bir müşteki, Oktar'ın dini kendine göre değiştirdiğini, birçok sapkın fikri dini hükümmüş gibi lanse ettiğini ileri sürdü. Yapılan operasyon öncesinde Emniyet'e gelerek müşteki sıfatı ile ifade veren H.U. ifadesinde inanılmaz şeyler anlattı. Müşteki, "Adnan Oktar'ın çarpıttığı Kur'an hükümleri; namazın iki vakit olduğunu söyler ve cemaatte bu şekilde uygulanır. Namazda Kur'an ayetlerinden okunmaz, sadece tespih yapılır. Abdestte ayak yıkanmaz, kuru şekilde mesh edilir, baş da kuru şekilde mesh edilir. Başörtüsünün Kur'an'da olmadığını, bikininin tesettür için yeterli olduğunu söyler" ifadelerini kullandı.

İKİ ÖZ KARDEŞLE EVLİ

Oktar'ın, cemaatten yüzlerce kızı kendince imam nikahı ile aldığını aktaran müşteki H.U, "İki öz kız kardeşle aynı anda evlidir ve bu Kur'an'da açıkça yasaklanmasına rağmen kendince bir açıklama getirir. Annesi genç olan kızların, örneğin cariye olarak aldığı İzmirli kediciklerinin annelerine de sevgilim diye hitap eder, boyunlarından nabızlarına bakar. Kendisi dışında kimsenin evlenmesine izin vermez. Kendisi de imam nikahıyla evlenir. Evlilikte kendisi için bir sayı sınırı yoktur. Yüzlerce kadını cariye olarak almıştır" dedi.

KURBAN DA KESMEZ

Şarap ve şampanya dışında tüm içkilerin helal olduğunu söyleyen Oktar'ın, sürekli viski ya da votka içtiğini anlatan müşteki, "Kurban kesmeye inanmaz. Peygambere itaat edilmesiyle ilgili tüm ayetleri kendisi için uygulatır. 'Peygambere itaat Allah'a itaattir' ayetleri Adnan Oktar için uygulanır. Kendisine kesin itaat bekler" açıklamasını yaptı. (Yeni Asır)

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vay ki ne vay08 Ağustos 2018 21:09

    ''Bikini tesettür için yeterli'' diye okudum,yanlış mı okudum diye yeniden okudum.Vay SAPIK vay...

  • tv08 Ağustos 2018 10:16

    polis teşkilatımıza istihbarata teşekkürler binlerce teşekkürler bunların kirli pislik sapkınlıklarını çıkardıkları için butur sapıklar islamada zarar veriyor

  • Behzat Kemal08 Ağustos 2018 10:56

    Bu kadar sene sonra tespit edilmesi başarı mı? Kaç yıldır görüyoruz tvlerde, yeni müdahale edildi.

  • Okie Dokie08 Ağustos 2018 09:48

    Ah be adnan hoca. Sana hiç yakıştıramadım bu tarz işleri. Dini bütün, beş vakit namazını kılan hacı birisi olarak biliyorduk seni. Bu sefer güldürmedin.

  • Ağız08 Ağustos 2018 09:21

    Adam kurban kesmiyorsa, türbana karşıysa veya daha bir sürü ıvır zıvır şey varsa bile bunun bu adamın tutuklanmasına sebep olması ülkemizin geldiği durum açısından ürkütmuyorsa, yarın İran'dan beter olursanız şikayet hakkınız olmaz. Net.

  • dd08 Ağustos 2018 08:11

    AĞZININ TADINI BİLİYOR İT.

  • leyla08 Ağustos 2018 08:33

    kaç kişinin hayatı kaydı. hepimizin kızı buna kananilirdi. biraz sağduyu. hayatta herşey seks değildir.