BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiAdidas Türkiye'ye yeni genel müdür----

Adidas Türkiye'ye yeni genel müdür

Adidas Türkiye'ye yeni genel müdür
21 Mayıs 2013 - 17:41 www.finansgundem.com

Adidas Türkiye'nin Genel Müdürlüğü'ne deneyimli bir isim getirildi

Adidas’ın başarılı ve deneyimli yöneticilerinden Eduard Massier, Nisan ayı itibariyle adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görevine başladı.
1999 yılından bu yana adidas’ta başarılı bir kariyer sürdüren Eduard Massier önümüzdeki dönemde adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yapacak.
Eduard Massier profesyonel kariyerine Almanya’da Pressag Energy’de başladı, daha sonra İskoçya’da Baker Hughes Inteq’te görev yaptı. 1999 yılında adidas Group bünyesine katılan Massier, 2000 yılında Doğu Avrupa Bölgesi’nde Mali Kontrol Uzmanlığı görevini üstlendi. 2001 yılında, adidas Türkiye ile birlikte Romanya, Bulgaristan ve İsrail’in Operasyonlar ve IT Direktörlüğü görevine getirilen Massier, İstanbul’da 5 yıl süreyle bu görevi başarıyla sürdürdü.
Eduard Massier son olarak, 2006 yılından bu yana, Orta Doğu ve Afrika’daki 8 yeni pazarı kapsayan, adidas Gelişmekte Olan Pazarlar Marka ve İş Geliştirme Direktörü olarak Dubai’de bulunuyordu. 
1972 Romanya doğumlu olan Massier, evli ve bir çocuk babasıdır. Massier aynı zamanda, aktif bir maraton koşucusu ve lisanslı tenis koçudur.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yunus emre10 Şubat 2015 23:01

    Eduard bey merhaba... kusura bakmayın artık her yere ulaşmak zorunda kaldım.. ben adidas bünyesinde boyner ve ykm lerde çalıştım ve çalışmaya da devam ediyorum.. yaklaşık 2,5 sene oldu adidasta çalışma sürem.. ama son zamanlarda boyner yöneticilerinin vermiş olduğu yalan yanlış bilgiler ve mailler sonucu adidas yöneticileri beni evimden uzak mevkide bulan mağazalara yolladılar... o kadar ki güngörende oturuyorum ama gittiğim mağaza ümraniye ykm dir.. günlük gidiş geliş 6 saat yol mesafem var..madem çıkarılmak isteniyorum o zaman 2,5 senemi verdiğim bu marka hakkım olanıda vermelidir.. bunu yöneticilerden rica ettim ama cevab dahi vermedikleri gibi beni uzak mağazalara gönderdiler ve gidiyorum.. gerekenin yapılmasını sizden rica ediyorum.. yasal haklarımıda zaten kullanacam.. iyi günler..