BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAdanaspor kupasını kaldırdı----

Adanaspor kupasını kaldırdı

Adanaspor kupasını kaldırdı
01 Mayıs 2016 - 23:36 www.finansgundem.com

PTT 1. Lig'de ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Adanaspor, sahasında oynadığı Multigroup Alanyaspor maçı sonrası düzenlenen kutlama programıyla şampiyonluk kupasını aldı

PTT 1. Lig’de şampiyonluğunu haftalar önce ilan eden Adanaspor ile Multigroup Alanyaspor, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen törende Adanasporlu futbolcular, 2015-2016 sezonu PTT 1. Lig şampiyonluğu kupasını kaldırdı.

Multigroup Alanyaspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlanan maç sonrası stat içine kurulan platforma ilk olarak futbolcular tek tek çağrılarak şampiyonluk madalyaları takıldı.

Futbolcuların ardından takımın teknik direktörü Engin İpekoğlu sahaya kızı ve oğluyla birlikte gelerek madalyasını aldı. Son olarak anons edilen takımın başkanı Bayram Akgül sahaya ailesiyle birlikte çıkarak taraftarları selamladı.

Tüm takım ve teknik ekibin sahneye gelmesinin ardından, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve Adana Valisi Mustafa Büyük, kupayı Adanaspor oyuncularına takdim etti.

Adanasporlu oyuncular, hep birlikte kupayı havaya kaldırarak şampiyonluklarını kutladılar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)