BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdalet Bakanlığı'nda gıda zehirlenmesi----

Adalet Bakanlığı'nda gıda zehirlenmesi

Adalet Bakanlığı'nda gıda zehirlenmesi
11 Mayıs 2018 - 20:47 www.finansgundem.com

Adalet Bakanlığı’nda görevli 100 personel, öğle yemeğinin ardından zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Adalet Bakanlığı’nda görevli 100 civarında personelin öğle yemeğinden sonra rahatsızlandığı bildirildi. Personelin yaşadığı şikayetlere ilişkin bir açıklama yapılırken, "Çalışma arkadaşlarımızın büyük bir bölümü hastanelerdeki ayakta tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir" denildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bakanlık’tan yapılan açıklama şöyle: 

"Bakanlığımız merkez binada görev yapan 100 civarında personelimizde öğle yemeğinden sonra karın ağrısı, bulantı ve kusma şikayeti görülmesi üzerine, kurum hekimlerimiz ile sağlık personelimiz tarafından ilk müdahale yapılmıştır. Durumu sağlık kurumunda müdahale gerektirenler ise hastanelere nakledilmiştir. Çalışma arkadaşlarımızın büyük bir bölümü hastanelerdeki ayakta tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir. Müşahede altındakilerin de sağlık durumları iyi olup, sadece kontrol amaçlı olarak hastanelerde tutulmaktadırlar. Olayla ilgili Bakanlığımız bünyesinde inceleme başlatılmıştır."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)