BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdalar'daki elektrikli araç krizinde İmamoğlu konuştu----

Adalar'daki elektrikli araç krizinde İmamoğlu konuştu

Adalar'daki elektrikli araç krizinde İmamoğlu konuştu
19 Haziran 2020 - 13:30 www.finansgundem.com

Adalar Kaymakamlığı'nın, İBB'nin Adalar'da 60 adet elektrikli araç kullanım talebini reddetmesinin ardından İBB Başkanı İmamoğlu'ndan yanıt geldi. İmamoğlu, "Herhalde kaymakamın az meşguliyeti var. Keşke aramıza katılsaydı." dedi.

Adalar Kaymakamlığı, İBB'nin 60 elektrikli araç kullanımı için yaptığı başvuruyu Karayolları Trafik Kanunu'na uyulmadığı gerekçesiyle reddetti.

Adalar Kaymakamlığı kararı ile ilgili konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, araçların tescil sürecinin devam ettiğini belirterek “Bugünkü tescil ile ilgili süreç bu. Son dakika olacak şekilde. Herhalde kaymakamın az meşguliyeti var bugün ama fazla meşguliyet istiyorsa biz kendisini davet ettik. Keşke aramıza katılsaydı” ifadelerini kullandı.

İBB’DEN DE AÇIKLAMA

İBB'den Adalar Kaymakamlığı'nın elektrikli araç kararıyla ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, Adalar'da bütün yolların 6 şubat günü UKOME kararıyla yaya yolu olarak tescil edildiği belirtilerek “Dolayısıyla Adalar'da işletilen araçlar, Karayolları Trafik Kanunu'na göre işlem gören araçlar değil. Bu nedenle kaymakamlığa İBB'nin bir başvurusu olmadı. Sadece süre kısıtlılığı nedeniyle araçların tescili henüz yapılmadı. Tescil konusunda kaymakamlıkla görüşme devam ediyor. İBB'ye yansıyan bir olumsuz gelişme söz konusu değildir” denildi.

(Sözcü)

Adalar Kaymakamlığı'ndan İBB'ye ret

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.19 Haziran 2020 14:12

    TASIMADA AT EŞEK KATIR GIBI HAYVANLARIN KULLANIMI TAMAMEN YASAKLANIR İSE BU HAYVANLARIN NESİLLERİ DE TÜKENIR belediyeler tasmasız köpek dolastırılmasını yasaklamalı Sahipsiz/tasmasız sokak köpeklerini PARKLARDA SOKAKLARDA dolaşmalarına izin vermemeli onları barınaklarda beslemeli