BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun'dan o isme tam destek! ----

Acun'dan o isme tam destek!

Acun'dan o isme tam destek!
23 Ekim 2015 - 14:13 www.finansgundem.com

Acun Ilıcalı, AK Parti’den Erzurum milletvekili adayı olan amcası Prof. Mustafa Ilıcalı’ya destek olacak

Televizyoncusu Acun Ilıcalı, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programını 29 Ekim’de Erzurum’da yapacak. Acun Ilıcalı, AK Parti’den Erzurum milletvekili adayı olan amcası Prof. Mustafa Ilıcalı’ya da destek olacak.
 
Kazım Karabekir Spor Salonu’ndaki “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programı iki bölüm halinde yapılacak. İlk bölümü 15.00’da başlayacak program için Çat, Hınıs, İspir, Karayazı, Köprüköy, Oltu, Pazaryolu, Şenkaya, Tekman, Tortum, Uzundere ve Olur ilçelerinden ücretsiz servis kaldırılacak. Programın ikinci bölümü ise Saat 19.30’da başlayacak ve Yakutiye, Aziziye, Pasinler, Palandöken,Horasan, Aşkale ve Narman ilçelerinden ulaşım yine ücretsiz sağlanacak.
 
Erzurum Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla yapılacak “Yetenek Sizsiniz Türkiye” için hazırlıklar sürerken, jüri üyelerinin de tam kadro Erzurum’da olacağı ifade edildi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın AK Parti’den 2. sıra adayı olan amcası Mustafa Ilıcalı’ya destek için bir süre Erzurum’da kalacağı öğrenildi. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KENDİNİ BİLMEZLER.23 Ekim 2015 21:35

    Sende kendini para için akp ye kaça sattın artık proğramlarını bile seyretmek istemem ülkeyi akp len yiyip bitiren kesime HAKLARIMIZ haram zıkkım olsun .bakalım akp kaybettiğinde sen neyapacaksın .buseferde kazanan tarafamı kıvıracaksın ama sizler için kıvırma özel birşey oplmalı.