BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun'a Twitter'dan veryansın!----

Acun'a Twitter'dan veryansın!

Acun'a Twitter'dan veryansın!
09 Ocak 2014 - 11:10 www.finansgundem.com

Kaya Çilingiroğlu, Twitter'dan Acun Ilıcalı için çok sert konuştu

TV 8'in yayından kaldırdığı Telegol'ün yorumcularından Kaya Çilingiroğlu Twitter'dan yaptığı açıklamalarda eski patron Günal ve yeni patron Acun için çok sert konuştu.

Radikal'in haberine göre, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın TV 8'i MNG Grubu'ndan satın almasından sonra kanal çalışanlarının işten çıkartılması ve bir çok programın yayından kaldırılmasına son tepki Kaya Çilingiroğlu'ndan geldi.

'TV 8'İN BOYALI SAÇLI PATRONU SANA 12 SAAT'

TV 8'in yayından kaldırdığı Telegol'ün yorumcularından Kaya Çilingiroğlu Twitter'dan yaptığı açıklamalarda hem Telegol ekibinin hem de kanal çalışanlarının mağduriyetine dikkat çekti. Çilingiroğlu,TV 8'in eski patronu Mehmet Nazif Günal ile yeni patron Acun Ilıcalı için sert eleştirilerde bulundu. Kanal çalışanları ile birlikte Telegol ekibinin de tazminatlarının ödenmediğini kaydeden Çilingiroğlu TV 8'in eski patronu Günal'a adeta ultimatom verdi: tv 8 in boyalı saçlı eski patronu ya sözleşmeli kovduğun insanların tazminatını ödersin yada ipliğin pazara çıkar sana 12 saat!!!!!


Programın moderatörü Serhat Ulueren de yine Twitter'dan, "Tv8 ile aramızdaki bu sorun çözülmeden ekip olarak Telegol'u yapmayı düşünmüyoruz" açıklamasını yaptı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dlbyz09 Ocak 2014 13:15

    iyi oldu aferin acun

  • nor mal dir09 Ocak 2014 12:52

    kaya abi normaldir. sen daha yeni mi tanıdın eski patronu ve yeni patronu , acun da biraz utanma olsa ebru gündeş i halk ın önünde utanmasa mağdur çıkaracak sen ben olunca böle olmuyor sende bi şekilde sesini duyurabiliyosun, insanlarımızda aptal zaten sahte timsah gözyaşlarınla millieti kandırıyor hiç utanma sıkılma arlanma da kalmamış millette insan bi düşünür ebru gündeş sanatçı müsveddesi benim çocuğumun düğününe niye çıkmıyor reza sahtekarı beni niye umre ye götürmüyor