BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun eline kırbaç almalı!----

Acun eline kırbaç almalı!

Acun eline kırbaç almalı!
08 Nisan 2015 - 10:32 www.finansgundem.com

Ahmet Çakar'ın Acun Ilıcalı hakkında attığı tweet sosyal medyada olay oldu

Twitter hesabında Survivor izlediğini belirten ekranların fenomen ismi Ahmet Çakar, "Acun eline kırbaç alıp Survivor'a müdahale etsin" dedi.

Çakar twitinde şunları yazdı: "Survıvor a bakıyorum da Acun eline bir kırbac almalı ve disiplini saglamalı ilginc olur".

SURVİVOR OLAYLI GEÇİYOR

Ahmet Çakar'ın yorumu dışında Survivor All Star oldukça olaylı geçiyor. Son olarak adada sürekli olay çıkaran Turabi oyunlardan diskalifiye olurken, Acun Ilıcalı Turabi'ye "bir daha fiziki temas yaratırsa Seni eleyeceğiz" dedi.

Acun Ilıcalı ayrıca Ada Konseyi'nde yarışmacılarını son kez uyardı ve 'Gerilimli bir haftaydı tabiki oyunlarda tansiyon çok yükseliyor, rekabet yüksek, ama açıkcası benim tasvip etmediğim şeyler yaşandı. Bugün en sorunsuz oyunu oynayacağız derken yine onda da bir şey çıktı. Şunu bir defa  da söylemek istiyorum, oyunun o heyecanı sırasında o gerilim oluşabilir, bu makul karşılanabilir ama ama bu sizin saygısızlık yapabilirsiniz demek anlamına gelmiyor' dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)