BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAç kurt şehre indi: 4 yaralı----

Aç kurt şehre indi: 4 yaralı

Aç kurt şehre indi: 4 yaralı
26 Nisan 2013 - 13:43 www.finansgundem.com

Muş’un Bulanık İlçesi’ne gece yarısı inen aç kurt bir aileden 4 kişiyi yaraladı

Muş’un Bulanık İlçesi’ne gece yarısı inen aç kurt bir aileden 4 kişiyi yaraladı. Kurt av tüfeği ile öldürürken, bir kişi de tüfekten çıkan saçmayla hafif yaralandı.
Bulanık İlçesi’nin Yemişen beldesi, inen aç kurt nedeniyle geceyi ayakta geçirdi. Saat 02.00 sıralarında beldeye gelen kurda, önce Feyzullah Aydın’ın evinin önündeki köpekler saldırdı. Köpeklerin sesleri üzerine evin dış kapısını açan 55 yaşındaki Feyzullah Aydın kurdun saldırısına uğradı. Aydın’ın peşinden sokağa çıkan eşi Pınar ve yakınları Rukiye (60), Kamile Aydın (30) da kurdun saldırısı sonucu yaralandı. Sesleri duyan komşu Gıyasettin Aydın, kurdu av tüfeği ile vurarak öldürdü. Ateş sırasında Gülgaz Aydın da bacağına isabet eden saçmayla hafif yaraladı.
Yaralılar, Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil Servis Doktoru Barış Akçahüseyin, yaralıların genel durumlarının iyi olduğunu ve tedavinin sürdüğü bildirildi. Öldürülen kurdun kuduz olup olmadığı ise araştırılıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)