BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringAbu Dhabi'nin çözümü Sigma'dan ----

Abu Dhabi'nin çözümü Sigma'dan

Abu Dhabi'nin çözümü Sigma'dan
03 Mayıs 2011 - 14:54 www.finansgundem.com

National Bank of Abu Dhabi leasing işlemlerini Sigma Danışmanlık çözümü ile yönetecek

Körfez Bölgesinin en büyük leasing şirketlerinden birisi olan Abu Dhabi National Leasing (ADNL) yabancı yazılımlar arasında yaptığı değerlendirme sonucunda Sigma Danışmanlık tarafından geliştirilen LeaseFlex’i seçti. Yapılan anlaşma çerçevesinde ADNL’nin tüm leasing operasyonları uçtan uca LeaseFlex ile yönetilecek. ADNL leasing sektöründe bir milyar dolarlık bir hacme sahip.
Sigma Danışmanlık Genel Müdürü Sırma Sevand Ataç, Sigma Danışmanlık’ın Türkiye’nin finansal hizmetler konusunda lider yazılım şirketlerinden birisi olduğunu belirterek, şirketin 2010’da Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasında yer aldığını ve 2011’de, Veri ve Enformasyon Yönetimi alanında, Avrupa’nın en prestijli bilişim ödüllerinden biri olan IT Europa Üstün Başarı Ödülü’ne layık görüldüğünü söyledi.
Sigma Danışmanlık’ın gerçekleştireceği Proje’nin Körfez Bölgesi’nde yapılan en kapsamlı leasing yazılım projesi olduğunu vurgulayan Sırma Sevand Ataç şöyle devam etti:
“Yazılımımız LeaseFlex, birçok uluslarası rakibini geride bırakarak uzun bir ihale sürecinden sonra seçildi. LeaseFlex’in seçiminde yeni teknolojileri içeren, denetim kriterlerine tam uyumlu web altyapısı, leasing işlemlerini uçtan uca yönetebilen güçlü fonksiyonları, süreç yönetimi ve doküman yönetimi imkanları, risk yönetimi’nde sunduğu gelişmiş araçlar, Basel III ve CoBIT yazılım standartları ile uyumluluğu büyük önem taşıdı. Yazılımın veri tutarlılık, güvenlik ve entegrasyon alt yapısı Abu Dhabi National Bank bilgi işlem denetçileri tarafından test edildi. Bu başarıdan aldığımız güçle 2011 yılında yazılım ve çözüm ihracatımızı hızla arttırmayı hedefliyoruz.”
Abu Dhabi National Leasing Genel Müdürü Abdulla Yousef ise Sigma Danışmanlık tarafından geliştirilmiş olan yazılımının iç denetim gerekleri ve iş fonksiyonları açısından değerlendirildiğini belirterek “Sigma Danışmanlık geliştirdiği yazılım ile uzun ve çok kapsamlı değerlendirmeler sonucunda ihaleyi kazandı. Sigma bize çözüm içeren hazır bir paket sundu. LeaseFlex ile süreçlerimiz hızlanacak, iş zekamız artacak, denetim süreleri kısalacak. Bundan sonra işlerimiz LeaseFlex ile büyüyecek. Sigma ile geliştirdiğimiz işbirliği sürecinden dolayı mutluyuz” dedi.
Körfez Bölgesinin en büyük bankalarından birisi olan National Bank of Abu Dhabi’nin 2010 sonu varlık hacmi 60 milyar dolar ve şirket değeri 8 milyar dolar düzeyinde bulunuyor.
Çalışan sayısı 5400 olan Bankanın leasing konusunda faaliyet gösteren şirketi Abu Dhabi National Leasing (ADNL) uçak kiralama başta olmak üzere, ekipman kiralama konusunda Körfezin en büyük leasing şirketlerinden birisi olarak biliniyor.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)