BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkABN Amro’dan mortgage müşterilerine özel plan----

ABN Amro’dan mortgage müşterilerine özel plan

ABN Amro’dan mortgage müşterilerine özel plan
26 Ağustos 2020 - 16:28 www.finansgundem.com

Sürdürülebilirlik uzmanı HomeQgo ile birlikte, banka mortgage başvurusu yapan tüm müşterilerine enerji verimliliği yüksek bir eve sahip olmaları için kişisel, adım adım planlanmış bir yol haritası sunacak

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

HomeQgo’nun sürdürülebilirlik tavsiyeleri, mortgage danışmanının tavsiyeleriyle tamamen uyumlu olacak. Bu da başlangıçtan, kredi alımına tüm süreci basitleştirirken, sürdürülebilirlik düzenlemelerini de kapsayacağı anlamına geliyor. Aynı zamanda danışman ve müşteri için de kolaylık sağlıyor.

ABN Amro’nun mortgage danışmanlarının %80’inden fazlası Adviseur Duurzaam Wonen (Sürdürülebilir Ev Danışmanı) sertifikası aldı ve böylelikle müşterileriyle bu detaylı planı tartışabilecek uzmanlığı edindi. ABN Amro gelecek beş yılda müşterilerine bu yöntemle 100,000 plan sunmayı bekliyor.

Kendi mortgage danışmanları için bu çözümü geliştirirken, ABN Amro aracıların da müşterilerine sürdürülebilirlik tavsiyeleri verebilmesi için fırsatları araştırıyor.

ABN Amro ve ING bireysel bankacılığa ağırlık verecek

 

ABN Amro personel çıkaracak

 

ABN Amro: Türk ekonomisi geçen yıla oranla daha dayanıklı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)