BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAbe'nin başarısı ekonomiye bağlı----

Abe'nin başarısı ekonomiye bağlı

Abe'nin başarısı ekonomiye bağlı
26 Haziran 2013 - 06:45 www.finansgundem.com

Japon Orix'in CEO'su Miyauchi, Abenomi'nin başarısının, regülasyonların azaltılmasına bağlı olduğunu savundu

Orix Corp.'un CEO'su Yoshihiko Miyauchi, Japonya Başbakanı Shinzo Abe'nin Japon ekonomisini yeniden inşa etmesinin başarısının, düzenleme sorunları giderme yeteneğine bağlı olduğunu söyledi.
"Abenomi şimdiye kadar iyi ilerledi ve bunun neredeyse tamamı parasal ve mali politikalardan kaynaklanıyor" ifadeleriyle öne çıkan Miyauchi, yine de Abenomi'nin üçüncü okunun hayata geçirilmesindeki başarısızlığın "Japon balayını, boşanmaya çevireceği" benzetmesinde bulundu.
Japonya, Abe yönetimi altında öngörülmedik parasal genişleme uyguladı ve deflasyonu aşmak için 105 milyar dolarlık harcama yaptı. Abe'nin önlemleri yeni zayıflatarak, Tokyo Borsası'nı bu yılın en iyi performans gösteren piyasası hâline getirdi. Miyauchi, ekonomik canlanmanın istihdam, sağlık hizmetleri, eğitim ve tarımdaki regülasyonların azaltılmasına bağlı olduğunu ifade etti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)