BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD'ye kredi itibarı geldi!----

ABD'ye kredi itibarı geldi!

ABD'ye kredi itibarı geldi!
12 Aralık 2013 - 06:52 www.finansgundem.com

Reyting kuruluşu Fitch, ABD'nin bütçe anlaşmasının, ülkenin kredi itibarı ve ekonomideki olumsuz riskleri azalttığını belirtti

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'de her iki parti tarafından da desteklenen bütçe anlaşmasının, ABD'nin kredi notunu kırılgan kılmaya devam ettiğini, ancak ABD'nin kredi itibarı algısı ve ekonomiyi tehdit eden riskleri azalttığını söyledi.
Bütçe anlaşmasının ardından çarşamba günü açıklama yayınlayan Fitch, anlaşmanın aynı zamanda Ekim'de hükümetin kısmi olarak kapanmasına neden olan siyasi korku politikası riskini de azalttığını belirtti.
Fitch, yine de uzlaşmanın, Kongre'nin 7 Şubat'ta, Hazine'ye ödeme sorumluluklarını yerine getirmesi be sıradışı tedbirleri daha fazla kullanmasını önlemek için ihtiyaç duyduğu borçlanma kapasitesini sağlamak için gereken federal borç tavanını yükseltmediğini kaydetti.
ABD'nin kredi notunu, "Negatif İzleme" kategorisinde değerlendirmeyi beklediğini söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)