BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'ye gidecekler dikkat!----

ABD'ye gidecekler dikkat!

ABD'ye gidecekler dikkat!
01 Ekim 2013 - 15:10 www.finansgundem.com

ABD'de yaşanan bütçe krizi nedeniyle pasaport dairelerinin de aralarında bulunduğu birçok kamu dairesi çalışmayacak.

ABD Kongresi'nin yeni mali bütçe yılı ile ilgili uzlaşamaması üzerine ABD hükümetinin resmen kepenk indirmesinin ardından, bu ülkedeki pasaport daireleri dahil birçok kamu kurumu hizmet veremeyecek. Ancak ABD'nin yurtdışı temsilciliklerindeki vize ve pasaport işlemlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmayacak.
ABD'de Cumhuriyetçilerin kontrolündeki Temsilciler Meclisi'nin bütçe kesintilerini önlemek için Başkan Barack Obama'nın sağlık alanındaki reformlarını erteleme çabalarının Senato tarafından boşa çıkarılmasının ardından, Kongre borç tavanı krizinde uzlaşamadı. Ülkede 17 yıl aradan sonra devlet daireleri kapatılırken, yaklaşık 800 bin memur ücretsiz izne çıkarılıyor. Krizle birlikte ABD hükümeti çalışmalarını askıya alırken, TSİ 07.00 itibarıyla zorunlu olmayan tüm federal hizmetler durduruldu. Krizin ne kadar süreceği bilinmiyor. Obama televizyon mesajında, ABD birliklerinin normal görevlerine devam edeceklerini, ancak Savunma Bakanlığı'nda çalışanların ücretsiz izne çıkarılabileceğini açıkladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)