BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAbdurrahim Albayrak dönüyor mu?----

Abdurrahim Albayrak dönüyor mu?

Abdurrahim Albayrak dönüyor mu?
02 Aralık 2013 - 08:37 www.finansgundem.com

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, 1-1 sonuçlanan Kasımpaşa maçında, iki takımın da elinden gelen mücadeleyi gösterdiğini söyledi

Karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Özkan Olcay, her iki takımın da kazanmak için elinden geleni yaptığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Her iki takım da galip gelmek için, elinden gelen bütün gayreti, ortaya koydu. Kasımpaşa'yı, oynadığı güzel futboldan dolayı kutluyorum. Galatasaray da bugün yorgun olmasına rağmen, mükemmel bir mücadele ortaya koydu. Bu maçın sonunda, taraflardan birisi galip gelseydi, diğer tarafa haksızlık olurdu. Ligimizde mücadele eden en iyi takımlardan birisi. Önümüzdeki günlerde, bu lig mücadelesi, aynı kalitesiyle devam edecektir. Galatasaray'ın da lig arasında alacağı tedbirler çerçevesinde, ikinci yarıya daha güzel bir şekilde hazırlanarak gireceğini düşünüyorum."

ABDURRAHİM ALBAYRAK AÇIKLAMASI

Ünal Aysal'ın geçen dönemdeki yönetim kurulunda yer alan Abdurrahim Albayrak'ın futbol şubesinin başına geçerek Florya Metin Oktay Tesisleri'nde görev yapacağı şeklindeki haberlerin hatırlatılması üzerine sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, "Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'a hizmet vermeye kendisini gönülden adamış birisi. Galatasaray'da görevler, dönem dönem, farklı arkadaşlarımız tarafından yürütülebilir. Kendisi camiamız tarafından sevilen ve sempatik bulunan bir arkadaşımız. Günü gelince tabii ki o da hizmet aşkı içinde Galatasaray'a elinden geleni vermeye çalışacaktır" ifadelerini kullandı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)