BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'nin New York kentinde önlemler geri geldi----

ABD'nin New York kentinde önlemler geri geldi

ABD'nin New York kentinde önlemler geri geldi
11 Aralık 2021 - 13:21 www.finansgundem.com

ABD'de COVID-19 vakalarının artmaya başlamasıyla New York'ta aşı kartı sorulmayan ve halka açık tüm kapalı mekanlarda maske takma zorunluluğu geri getirildi.

New York; Washington, Oregon, Illinois, New Mexico, Nevada ve Hawaii gibi kapalı alanda maske kuralı uygulayan eyaletler arasına katılıyor.

ABD'nin en büyük kentlerinden New York'ta COVID-19 vakalarında artışla karşı karşıya kaldıklarını belirten Vali Kathy Hochul, Cuma günü yaptığı açıklamada, işletmeler veya mekanlar dahil olmak üzere aşı kartı sorulmayan tüm kapalı ve halka açık yerlerde tekrardan maske zorunluluğu getirildiğini açıkladı.

"BELİRSİZLİK DÖNEMİNE GİRİYORUZ"

Hochul, maske zorunluluğu kararının özellikle New York'un bazı bölgelerinde artan vaka ve hastaneye yatış oranı sonrası alındığını belirtti. Hochul açıklamasında "Belirsizlik dönemine giriyoruz. Ya vakalarda durağanlığı sağlanacak ya da vakalar kontrolden çıkacak" diyerek alınan kararın çok önemli olduğunu vurguladı.

Hochul, kuralı ihlal edenlerin 1000 dolar para cezası da dahil olmak üzere hukuki ve cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalabileceğini da sözlerine ekledi.

Sadece New York'ta, son 7 günde 3 bine yakın fazla vaka tespit edildi. Bu, Şubat ayının başından bu yana en yüksek oran olarak açıklandı.

Öğrencilerden milyonluk dezenfektan üretimi

 

ABD, Kuzey Kore, Myanmar ve Çin’e yaptırım uygulama kararı aldı

 

ABD'de covid-19 kaynaklı can kaybı 745 bini aştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)