BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD’nin hastane gemisi Los Angeles Limanı’na ulaştı----

ABD’nin hastane gemisi Los Angeles Limanı’na ulaştı

ABD’nin hastane gemisi Los Angeles Limanı’na ulaştı
28 Mart 2020 - 16:52 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump’ın, koronavirüs (Covid-19) vakası haricindeki hastalıklara sahip kişilerin bakımı ve tedavisi için kullanılmak üzere istediği gemi Los Angeles Limanı’na yanaştı

ABD Başkanı Donald Trump’ın, koronavirüs (Covid-19) vakası haricindeki hastalıklara sahip kişilerin bakımı ve tedavisi için kullanılmak üzere gönderdiği bin odalı hastane gemisi bugün itibariyle Los Angeles Limanı’na yanaştı.

ABD Deniz Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, hastane gemisinin koronavirüs (Covid-19) hastalarını tedavi etmeyeceği, virüs harici hastalıklara sahip hastaların bakımı ve tedavisi için kullanılacağı belirtildi.
New York'ta bulunan hastanelerin yükünü alacağı belirtilen hastane gemisi için daha önce New York Valisi Andrew Cuomo, "Bin odalı konfor, New York Limanı'na demir atacak. Hastane yatakları ihtiyacımız olan şey" demişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)