BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'nin dev kargo şirketinde skandal! Küçük kızın cesedi bulundu----

ABD'nin dev kargo şirketinde skandal! Küçük kızın cesedi bulundu

ABD'nin dev kargo şirketinde skandal! Küçük kızın cesedi bulundu
03 Aralık 2022 - 17:07 www.finansgundem.com

ABD'de ülkenin en büyük kargo şirketinin görevlisi, paket teslimine gittiği evdeki küçük kızı kaçırdı. Günlerdir aranan 7 yaşındaki küçük kızın cesedi ormanlık alanda bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

ABD'de yaşanan trajik cinayet olayı ülke genelinde infial yarattı. Teksas eyaletinde evinden kaybolan küçük bir kız çocuğunun cesedinin bulunması sonrası olay aydınlandı.

Ülke basınında yer alan haberlere göre geçtiğimiz Çarşamba günü, evinin yatak odasında oynayan 7 yaşındaki Athena Strand, saat akşamüstü 5 civarında ortadan kayboldu.

Küçük kızın kaybolduğunu farkeden üvey annesi, polise haber verdi. İki günden bu yana devam eden aramalarda, Athena'nın cansız bedeni bir ormanlık alanda bulundu.

Ancak Athena'nın bedeninin, dünyaca ünlü kargo taşımacılığı şirketi FedEx aracının yakınlarında bulunması, olayın perde arkasını da açığa çıkardı.

Yapılan soruşturmada Athena'nın katilinin 31 yaşındaki kargocu Tanner Lynn Horner olduğu belirlendi.

Horner'ın Çarşamba akşamı Athena'nın yaşadığı eve paket teslim etmek için gittiği anlaşıldı. Bu sırada küçük kızı gören Horner, Athena'yı kargo kamyonuna bindirerek kaçırdı. Yaklaşık 1 saat sonra ise 7 yaşındaki küçük kızı öldürdüğü anlaşılan Horner, aracı ormanlık alanda terk edip kaçtı.

Küçük kızın herhangi bir cinsel istismara uğrayıp uğramadığı henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. (Sabah)

İran'da gösteriler sırasında 200'den fazla kişi öldü

Tacizci dolandırıcıdan pes dedirten paylaşım

Cinayet şüphelisi KPSS çıkışında yakalandı

539 yıllık cinayet: Kral Charles gizemi çözmek için harekete geçti!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)