BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTacizci dolandırıcıdan pes dedirten paylaşım----

Tacizci dolandırıcıdan pes dedirten paylaşım

Tacizci dolandırıcıdan pes dedirten paylaşım
03 Aralık 2022 - 10:00 www.finansgundem.com

Sakarya'da bir kadına cinsel tacizde bulunan minibüs şoförünün, önceden de 5 vatandaşı dolandırdığı anlaşıldı. Dolandırıcının sosyal medyada ortaya çıkan "Paraları keyifle yiyoruz" paylaşımı da adeta pes dedirtti

Sakarya'nın Erenler ilçesinde, üniversite öğrencisi M.K.'ye (22) gece evine gitmek için bindiği minibüste sürücü Serdar Serkan Y. (43) cinsel saldırı girişiminde bulundu.

Serdar Serkan Y.'nin daha önce işlediği suçlarla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Sabah gazetesinin haberine göre Serdar Serkan Y.n'in 2 yıl önce Kocaeli'nin Körfez ve Gebze ilçelerinde yaşayan ve pandemi döneminde sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü 5 vatandaşı, kendisini polis olarak tanıtıp "Hesaplarınız FETÖ tarafından ele geçirildi" diyerek dolandırdığı ortaya çıktı.

Hem dolandırdı hem de utanmadan duyurdu

20 Mart 2020'de tutuklanan tacizcinin 2 ay sonra serbest kaldığı ve 17 Haziran'da ise bu kez Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde yaşayan ve hamile olan N.Ü.'yü, yine kendisini savcı olarak tanıtıp 270 bin TL dolandırdığı belirlendi.

Bununla da yetinmeyen ve yaptığı dolandırıcılığı sosyal medya hesabından "Hamile kadını 230 bin TL dolandırdım, eşimle keyifle yiyoruz" diye anlatan tacizcinin ikinci kez yakalandığı, 30 bin lirasıyla borçlarını ödediği paranın 240 bin TL'sinin de kardeşinin evinde bulunduğu öğrenildi.

Sicili kabarık

Serdar Serkan Y.'nin, aralarında cinsel istismarın da bulunduğu 30 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Zanlı Serkan Y., savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı hakimlikçe "nitelikli olarak cinsel saldırı suçuna teşebbüs" ile "cebir ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandı.

Squid Game oyuncusu cinsel tacizle suçlanıyor

Vatikan, Kardinalin çocuk tacizi itirafına ilişkin soruşturma açacak

Dolandırıcılardan yeni yöntem: ‘Milyon dolarlık bakiyeniz var’

TOKİ'den vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)