BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'li tüketicilerden rekor harcama bekleniyor----

ABD'li tüketicilerden rekor harcama bekleniyor

ABD'li tüketicilerden rekor harcama bekleniyor
28 Kasım 2023 - 08:09 www.finansgundem.com

ABD'li tüketicilerin, en büyük online alışveriş günü olan Siber Pazartesi'de 12 milyar ila 12,4 milyar dolar arasında harcama yapacağı öngörülüyor.

Adobe Digital Insights'ın ilk tahminlerine göre, Siber Pazartesi günü internet üzerinden yapılacak harcamalar, 12 milyar doları aşarak rekor kıracak.

Tahminlere göre ABD'li tüketiciler, ABD'nin en büyük online alışveriş günü olan Siber Pazartesi'de 12 milyar ila 12,4 milyar dolar arasında harcama yapacak. Bu harcamanın önemli bir kısmının, yaklaşık 4 milyar doların, özellikle son dakika alışverişi yapanlardan olmak üzere, akşam 18 ile 23 arasında gerçekleşmesi bekleniyor. En üst seviyede bu rakam, geçen yıl Siber Pazartesi'de harcanan 11,3 milyar dolara kıyasla %9,7'lik bir artış anlamına geliyor.

Adobe'nin e-ticaret platformlarına yönelik Experience Cloud hizmeti aracılığıyla verileri izleyen Adobe Analytics'e göre, ABD'li müşterilerin saat TSİ 0200 itibariyle internet üzerinden 8,3 milyar dolar harcama yaptılar.

Firmaya göre, rekor miktarda fiyat kıran tatil müşterisinin de cüzdanlarındaki stresi azaltmak için Siber Pazartesi için şimdi al, sonra öde hizmetlerini kullanması bekleniyor.

ABD'liler, "Efsane Cuma"da, çevrimiçi alışverişte rekor kırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)