BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAbdi İpekçi savaş alanına döndü----

Abdi İpekçi savaş alanına döndü

Abdi İpekçi savaş alanına döndü
30 Mart 2013 - 16:03 www.finansgundem.com

Galatasaray Medical Park ile Pınar Karşıyaka arasındaki maçta taraftarlar birbirine girdi

Beko Basketbol Ligi'nde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak Galatasaray Medical Parkile Pınar Karşıyaka karşılaşması öncesinde iki takım taraftarları arasındaki gerginlik kavgaya dönüştü. Maçın başlamasına kısa süre kala Galatasaraylı taraftarlar, Karşıyaka aleyhine tezahüratta bulundu. Sarı-kırmızılılar, salonun küçük bir bölümünde takımlarını desteklemek üzere yer alan konuk ekip taraftarlarının bulunduğu bölüme saldırdı. Güvenlik önlemlerinin yetersiz kalması nedeniyle olaylar büyüdü. Özel güvenlik elemanlarının müdahale edemediği olaylar sırasında yaralananların olduğu gözlendi.
Çok sayıda Galatasaraylı taraftarın olaya karışması sonrası Karşıyaka taraftarları salondan çıkmak zorunda kaldı. Olaylarda yaralanan her iki takım taraftarlarına salon içinde tedavi uygulandı.
Çevik kuvvet ekiplerinin salona girmesinin ardından olaylar yatıştı. Ancak Galatasaraylı taraftarlar, zaman zaman salon dışındaki Karşıyaka taraftarlarına müdahale etmek için hamle yaptı, emniyet güçleri bunları engelledi.
HAKEMLER VE OYUNCULARI SOYUNMA ODASINA GİTTİ
Karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya gelen her iki takım oyuncuları da yaşanan olaylar nedeniyle soyunma odasına gitmek zorunda kaldı. Sarı-kırmızılı bazı taraftarların, Pınar Karşıyaka oyuncularına sözlü sataşmada bulunduğu görüldü. Maçın hakemleri de salon içinde yaşanan olayların yatışması için soyunma odasına gitti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)