BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB’den ikili oyun----

AB’den ikili oyun

AB’den ikili oyun
23 Mart 2021 - 14:34 www.finansgundem.com

AB Raporu: Türkiye ile ticareti derinleştirmeye hazırlanırken, yaptırımlar için hazırlık da yapılmalı

Avrupa Birliği tarafından üye ülkelere gönderilen bir iç raporda, Avrupa Birliği'nin aday bir ülke olan Türkiye ile ticari bağların derinleştirilmesi için müzakerelere başlanması, ancak Ankara'nın AB’nin çıkarlarına aykırı hareket etmesi halinde uygulanması olası yaptırımların da hazır edilmesi gerektiği ifade edildi.

Reuters'in haberine göre, 20 Mart tarihli raporda, Türkiye'nin 2020'de AB'nin neredeyse tüm dış politika kararları ile çeliştiği belirtilmekle beraber, Türkiye'nin önemli bir ortak olmaya devam ettiği ve Türkiye ile gümrük birliği anlaşmasında genişletilmesi gerektiği de vurgulandı.

AB liderler zirvesi için hazırlanan raporda, hazırlanacak yaptırımların sadece kaldıraç olarak kullanılması gerektiği belirtilirken, yaptırımların bireylere cezalandırıcı tedbirler ile turizm ve enerji gibi önemli sektörleri içermesi gerektiği de ifade edildi.

Türkiye'nin önemini şimdi anladılar

İngiltere - AB gerilimi yükseliyor!

Çin'den AB'ye yaptırım tepkisi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)